2019-10-15 16:46

Ce s-a DECIS după întâlnirea lui Dragnea cu UDMR: ”Nu facem TROC”

 |  17:46
Ce s-a DECIS după întâlnirea lui Dragnea cu UDMR: ”Nu facem TROC”

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, la finalul ședinței cu liderii UDMR, că a purtat o discuție cu parlamentarii minorității maghiare despre situația politică actuală, argumentând că nu a luat decizia „să vândă Transilvania”, așa cum s-ar fi afirmat la un post de televiziune.

”Noi ne intalnim mereu cu Udmr. Azi am discutat despre situatia politica actuala. Am inteles ca am vandut Transilvania, nu vindem nicio bucata de tara. Am inceput sa discutam, nu e foarte simplu, este o situatie cu care nu ne-am confruntat.

Fara voturile UDMR, avem voturile majoritatii pentru motiune.

Nu facem troc” a declarat Liviu Dragnea la finalul întâlnirii.

Liderii Uniunii Democrate Maghiare din România au avut întâlniri, luni, atât cu premierul Sorin Grindeanu şi secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, cât şi cu conducerile PSD şi ALDE, respectiv Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-19Parerea ta...

TRADAEE
19 Iun 2017

Dragnea trebuie arestat acum .
ANTITERO
19 Iun 2017

Dragnea negociaza cu terorisii de la udmr.
TRADATOR DE TARA!
19 Iun 2017

dragnea sa fie arestat si judecat in procedura de razboi!
RAI
19 Iun 2017

Cerem arestarea lui liviu dragnea si tariceanu pentru tradare de tara si negociere cu teroristii udmr.cerem arestarea lui kelemen hunor pentru actiuni impotriva statului roman .sri diicot parchetul general sa actioneze urgent alfel ungurii vor fi linsati.cerem armatei romane sefului de stat major sa scoata tancurile in miercurea ciuc si sf gheorghe.situatia este foarte grava .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray