2019-12-11 20:56

Ce se va discuta luni după-amiază la Comitetul Executiv al PSD

 |  19:21
Ce se va discuta luni după-amiază la Comitetul Executiv al PSD

Social-democraţii se reunesc, luni după-amiază, la ora 14.00, la Parlament, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

Printre temele de discuţie, conform premierului Viorica Dăncilă, va fi prezentarea rezultatelor vizitei efectuate de Guvern la Bruxelles.

"Trebuie să le spun şi celor din Comitetul Executiv Naţional care au fost rezultatele prezenţei noastre la Bruxelles, la întâlnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelaşi lucru l-am prezentat şi domnului preşedinte Liviu Dragnea şi acelaşi lucru vrem să-l prezentăm şi în faţa CExN. Aşa este normal. Să facem un raport al activităţii noastre şi al modului în care este pregătit Guvernul pentru preluarea Preşedinţiei (Consiliului UE - n.r.), dar şi al faptului că acolo s-a văzut cu adevărat cine are dreptate. Toţi au remarcat că suntem bine pregătiţi, iar Guvernul României este printre guvernele care intră în această Preşedinţie rotativă cel mai bine pregătit", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul unei întrevederi cu liderul PSD, Liviu Dragnea, pe care a avut vineri la Parlament.

Totuşi, premierul a adăugat că pe ordinea de zi a şedinţei CEx. al PSD nu se află subiectul care vizează o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

"Nu avem aşa ceva pe ordinea de zi, nu am aşa ceva pe masa Guvernului. În calitate de prim-ministru nu am un act normativ care să prevadă aşa ceva. Nu am avut o discuţie, deci nu pot să vă spun. Eu nu ştiu dacă se impune o discuţie. Nu pot să ştiu ce se va discuta în Comitetul Naţional. Fiecare poate să-şi spună opinia, aceasta este democraţia", a spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-09Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
09 Dec 2018

AI DISTRUS SI DEZBINAT TARA . ACUM TRANSILVANIA SE DESPARTE DE BANDITI TAI CARE FURA BUGETUL TARI . CIOCANITOAREA SI CU A LUI VILCOV SINT VERISOARE SI VECINE DE APARTAMENTE . LA ELE SE ARANJAZA SOARTA TARI . DAR SI CURTEZANELE DIN GRUPAREA TELEORMAN , PUSE DE TINE , SA JOACE CUM VREI TU . VIITORUL TARI SE JOACA IN BIROUL SI PATUL PSD , CUM VREA UN MAFIOT SI GASCA LUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray