2019-10-14 11:58

Ce SFAT îi dă Băsescu PSD-ului: ”Doar nişte nebuni s-ar arunca la SUSPENDARE”

 |  22:47
Ce SFAT îi dă Băsescu PSD-ului: ”Doar nişte nebuni s-ar arunca la SUSPENDARE”

Traian Băsescu consideră că planul PSD prin care Klaus Iohannis ar putea fi suspendat pentru refuzul de numire a unor miniștri în Guvernul Viorica Dăncilă este unul ce nu poate fi pus în aplicare.

La România TV, fostul președinte l-a taxat pe urmașul său pentru că nu a semnat decretele de revocare din funcție a lui Lucian Șova, de la Transporturi, și a lui Paul Stănescu, de la Dezvoltare.

"Să considere că un ministru trebuie să rămână în Guvern împotriva voinței premierului nu se poate. Președintele poate decide că un ministru e bun sau nu în momentul numirii, când îl cheamă la el, pentru că el îl numește, nu Parlamentul. Ăsta e PSD, cu el nu poți decât printr-o bătălie extrem de dură, dar totul are o limită.

 

Ce a făcut PSD a fost ca o invitație pentru Iohannis. Nu sunt de acord cu el că nu i-a revocat pe Șova și Stănescu, e treaba premierului cu cine lucrează.

În situația actuală numai niște nebuni s-ar arunca la suspendare, când președintele va fi președintele Consiliului UE.", a declarat, la România TV Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray