2019-10-14 13:47

Ce SFAT îi dă Gabriela Firea lui Sorin Grindeanu: ”Fac un apel să se gândească la români”

 |  20:54
Ce SFAT îi dă Gabriela Firea lui Sorin Grindeanu: ”Fac un apel să se gândească la români”

Primarul Gabriela Firea crede că Sorin Grindeanu ar trebui să-și dea demisia în această seară ca să mai salveze „bruma de onoare” care i-a mai rămas.

„Nu sunt două grupări, există PSD care a validat CEx este format din președinții de organizații și din membrii marcanți, nu sunt persoane parașutate, și Ponta și Grindeanu știu importanța CEx, motivul pentru care trebuie să înceteze toată această dispută într-un grup este România, de care acești doi oameni au uitat. Altfel nu s-ar fi baricadat în Palatul Victoria, fără nicio susținere, ca două fantome. (...)

Dacă eram Sorin Grindeanu aș fi fost om de onoare și plecam. Fac un apel la Sorin Grindeanu să se gândească la români, doar la cei care sunt de partea lui și nu de partea CEx și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă să plece cu bruma de onoare care i-a mai rămas”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-19Parerea ta...

PDS
20 Iun 2017

Psd -isti tradatori de tara vindeti viitorul copiilor ungurilor teroristi.blestemati sa fiti pana la a zecea generatie si sa ardeti in iad.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray