2020-07-03 23:33

Ce spune Codrin Ștefănescu despre tentativa de ASASINAT a lui DRAGNEA

 |  18:22
Ce spune Codrin Ștefănescu despre tentativa de ASASINAT a lui DRAGNEA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că tăcerea serviciilor secrete şi a preşedintelui Klaus Iohannis pe tema tentativei de asasinat acuzată de liderul PSD Liviu Dragnea înseamnă că „fie toţi ştiau şi nu au intervenit", fie nu ştiau şi e „la fel de grav”.

„Foarte mulţi ani în istoria recentă a României, serviciile secrete dar şi Parchetul General, DIICOT, SPP şi STS au tăcut mâlc în privinţa unor subiecte extrem de fierbinţi şi a unor fapte absolut ilegale şi neconstituţionale precum protocoale secrete, câmpul tactic, arestarea la ordin a unor politicieni şi afacerişti, dosare contrafăcute, judecători şantajaţi cu dosare SIPA. Astăzi, când subiectul legat de tentativa de asasinat la adresa lui Liviu Dragnea devine public, şi oamenii încep să-şi pună foarte multe întrebări, mă intrigă tăcerea absolut îngrozitoare a aceloraşi structuri de stat care refuză până şi a ieşi în spaţiul public cu un comunicat. Această temă, eveniment, dejucat absolut întâmplător, va atrage critici internaţionale pentru că nu este uşor să afli că liderul partidului de guvernare dintr-o zonă de Est a Europei este aproape de a-şi pierde viaţa la ordinul şi la comanda unor oameni foarte importanţi care-şi văd interesele din România atinse şi-şi văd buzunarul propriu puternic afectat", a declarat Codrin Ştefănescu pentru MEDIAFAX.

PSD aşteaptă ca toate instituţiile abilitate să transmită dacă există o anchetă oficială în acest sens, „dacă este un rezultat şi care este termenul la care opinia publică din România va fi informată", a adăugat secretarul general adjunct al formaţiunii social-democrate.

„Declaraţia lui Liviu Dragnea de aseară necesita de urgenţă ca şefii acestor instituţii, purtătorii de cuvânt ai acestor instituţi, să iasă obligatoriu şi de urgenţă cu declaraţii publice şi pentru români dar şi pentru presa internaţională. Faptul că toţi aceştia tac, inclusiv preşedintele Iohannis tace, şi tace într-un mod suspect, atrage ideea ca există doar două posibilităţi. Fie toţi ştiau de acest fapt fabulos de grav şi nu au intervenit, fie habar nu aveau de această situaţie şi atunci lucrurile sunt la fel de grave. Încă aşteptăm inclusiv o reacţie din partea lui Iohannis a cărei apartenenţă şi slujire vizavi de statul paralel deja nu mai e un secret pentru nimeni. Aşteptăm o replică oficială şi o detaliere vizavi de această situaţie, adică dacă există o anchetă oficială în acest sens, dacă este un rezultat şi care este termenul la care opinia publică din România va fi informată exact cu privire la aceste aspecte", a adăugat Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

@DICKHEAD CODRIN
22 Aug 2018

BAI BOULE CE LEGATURA ARE IOHANNIE CU FAPTUL CA BORFASUL MAFIOT DRAGNEA ARE VEDENII ? POATE I-L URMARESC CEI CARE L-AU VOTAT , CA SA-SI EXPRIME RECUNOSTINTA ...
ANONIM
22 Aug 2018

Iohannis a pus ucigasi ca sa l omoare pe Dragnea.El nu are scrupule ,a vandut copii pentru organe si a ars 64 de tineri la Colectiv asa ca nu ar fi de mirare
ANONIM
23 Aug 2018

Pentru a scapa lumea de niste gunoaie umane, Dreaknea, Ciordache, Parlamentarul MITRALIERA, Auto Nic Serban, Prostariceanu, Olputa, Zgubi Nicolicea, Soni Stefanescu Cod, Fierea etc trebuie sa-si lege fiecare cate un bolovan de 100 kg de gat si sa se arunce in DUNARE unde-i apa mai adanca.
CAPDESULA
24 Aug 2018

unde e prezervativul?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz