2020-07-08 17:02

Ce spune Dragnea despre candidatura lui Daniel Savu

 |  22:56
Ce spune Dragnea despre candidatura lui Daniel Savu

Preşedintele interimar al PSD nu se simte deloc ameninţat de cei care-şi anunţă candidatura. Liviu Dragnea îi crede glumeți pe cei care-i amenință supremația în PSD.

Senatorul Daniel Savu, unul dintre adversarii săi, aliat al lui Victor Ponta se anunţă deja a fi un contracandidat pentru Dragnea. ”E o glumă!”, a comentat Dragnea candidatura lui Savu, scrie Stiripesurse.ro

”Eu chiar candidez, nu e glumă. Am deja un program cu care vreau să conduc partidul!”, a spus Savu pentru aceeaşi sursă.

”Așa cum am anunţat încă de ieri, voi candida la funcţia de preşedinte al PSD, cu prilejul Congresului care va avea loc pe 11 octombrie. În această calitate, vreau să vă supun atenţiei două teme importante, de care cred că depinde viitorul imediat al PSD.

1. Nu trebuie să renunţăm la guvernare. Păstrarea guvernării este soluţia pentru a proteja partidul. Orice discuţie despre ieşirea de la guvernare sau schimbarea premierului este împotriva intereselor PSD şi ale României. Am demonstrat că suntem mai buni decât adversarii noştri politici, că putem aduce creştere economică şi bunăstare… Să nu uităm de ce votează lumea PSD – pentru rezultatele bune de la guvernare şi creşterea economică, pe care începem să o simţim. Suntem partidul cel mai apropiat de pensionari şi de românii care muncesc, de toţi cei ce depind de un salariu pentru a trăi.

2. Să nu cădem în capcanele întinse de adversarii politici, incluzându-l aici şi pe preşedintele Iohannis. Preşedintele Iohannis nu iubeşte PSD, oricât de mult am putea crede acum asta şi nu va numi un nou premier de la PSD, decât dacă nu va avea de ales – adică, dacă victoria noastră în alegeri va fi una clară şi fără echivoc. Pentru asta, trebuie să învingem PNL, să fim mai buni ca ei şi să îi convingem pe români că putem conduce România mai bine.” Spune Daniel Savu în mesajul său.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz