2020-02-28 17:53

Ce spune Eugen Nicolicea despre numărul mare de deplasări însoţite ale lui Gabriel Oprea

 |  12:23
Ce spune Eugen Nicolicea despre numărul mare de deplasări însoţite ale lui Gabriel Oprea

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat luni, referitor la numărul mare de deplasări însoţite de echipaje ale poliției efectuate de Gabriel Oprea, că „dacă nu făceai nimic, nu aveai nicio misiune”.

Chestionat dacă nu i se par cam multe deplasările însoțite făcute de Gabriel Oprea, eugen Nicolicea a spus că au fost atât de multe misiuni pentru că liderul UNPR, partid din crae face parte, a muncit mult.

”Cu cât ești mai activ, cu atât ai mai multe misiuni. Dacă nu făceai nimic, nu aveai nicio misiune”, a afirmat Eugen Nicolicea, potrivit b1.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-25

In legatura cu acest articol...

UPDATE. DNA cere încuviinţarea urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea

REACŢIA preşedintelui Senatului după ce DNA a cerut încuviinţarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea
Parerea ta...

PILU
25 Ian 2016

Ce gandire de om obtuz. Si cand te gandesti ca mosulica asta va fi iarasi pe liste si cu ajutorul prostimii va fi iarasi in Parlament. Da doamne sa gresesc.
MAREAN
25 Ian 2016

CAND SI-O FI FACUT ULTIMA DATA VIZITA MEDICALA ZGUBILITICUL ASTA CARE DA la orice expunere publica NUMAI FUMIGENE GREU MIROSITOARE.
IOGEN PULIFRICEA
25 Ian 2016

IO-S PASIV DAR MA TRATEZ.
VALI
25 Ian 2016

Pentru cine a muncit dc nu va suparati domnu Nicolicea, ca pentru romani nu se vede.scz dc gresesc vedete-as pe tn si oprea langa politicieni ,,cinstiti" care fac inchisoare,,nevinovati".sa te ajute bunul Dumnezeu.
DOAMNE, CI FIțOS!
25 Ian 2016

Nu cred că există parlamentar mai arogant și mai plin de el până la POCNIRE, că ăsta! Zici că ne scuipă printre dinți, nu alta...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine