2020-08-11 17:02

Ce spune Gabriel Oprea despre polițistul Gigină după votul din Senat

 |  22:05
Ce spune Gabriel Oprea despre polițistul Gigină după votul din Senat

Gabriel Oprea a declarat, după ce a fost scăpat de Senat de urmărirea penală pentru ucidere din culpă în dosarul morții lui Bogdan Gigină, că polițistul a fost avertizat de nașul său să nu vină în seara respectivă, lăsând să se înțeleagă că "dacă era profesionist" Gigină ar fi refuzat misiunea.

"Este foarte ciuadat fiindcă în acea zi, din câte știu, a trecut de patru ori pe lângă acestă groapă. Înainte să ajungă echipajul de poliție și motociclistul au fost avertizați prin radio, li s-a spus <<urmează lucrarea>> și au confirmat. De altfel poate nu e lipsit de atenție, cel de pe mașina de poliție era nașul tânărului polițist și, din ce știu, chiar i-a spus <>. Dacă era un profesionist…", a declarat Oprea la Senat, potrivit Mediafax.

De asemenea, senatorul a spus că respectă munca procurorilor, subliniind că atunci când a fost premier interimar a căutat să ajute justiția.

"Eu nu contest munca procurorilor, o respect. Am fost un om care, și când am fost prim-ministru interimar, am adus locuri în plus pentru DNA, am căutat să ajut justiția. Cred că votul de astăzi... De aceea nici nu am vrut, aveam un cuvânt de vreo zece pagini dar nu am vrut să îi plictisesc. Știam că am dreptate și, ca militar, este o cruce pe care o să o duc toată viața fiindcă a murit un coleg la datorie", a spus Gabriel Oprea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-19Parerea ta...

DIN CATEGORIA PSICHO...
19 Sep 2016

LIVE, ÎN DEPLINĂ DESFĂȘURARE - PĂR MULT, MINTE PUȚINĂ, FRUNTE-NGUSTĂ, DINȚI DE RECHIN, RÂNJET SINISTRU...
INTERESUL NATIONAL
19 Sep 2016

A FACUT UN POPOUA DE VADANA SPURCATA . UNDE SINT GRADELE SI ONOAREA DE GENERALISIM ? AVEA EXTREMA URGENTA SA MEARGA ACASA SEARA LA WECEUL LUI . EL A ZIS CA A MAI TRECUT ASTAZI DE 3 - 4 ORI CU MOTOCICLETA PE ACOLO . DECI TOATA ZIUA ERA CU EXCORTA SI 100 OAMENI CU MASINI DUPA EL . IAR TOATE FESTIVITATILE SI ADUNARILE ERAU INCEPUTE CU O CUVINTARE DE A LUI . A FURAT CU BORCEA , COCOS , NIRO , TOT CLUBUL DINAMO SI ALTELE . REZULTA DIN AVEREA ACHIZITIONATA , NU IL INTREABA NIMENI ?
CROCODILUL FLAMAND
20 Sep 2016

UNDE E COSTUMUL DE MINER CU FURTUN SI BATA...IZMENARE AI ASASINAT LA MINERIADA UN JURNALIST FRANCEZ LANGA MINE PORC ORDINAR......AI SA CRAPI IN PUSCARIE N-AVEA GRIJA....ITI GARANTEZ CA O SA TE VIZITEZ LA AREST....CA SA FIU SIGUR CA ESTI ACOLO SPURCACIUNEA DRACULUI...TERORIST ORDINAR..MIZERIE...CARPA BOLSEVICULUI ILESCU
CONSTANTIN
20 Sep 2016

Acest cap de porc si slana de Basna pe burdihan nu e numai iresponsabil dar e si nesimtit ! Daca ar fi fost fisu pe motocicleta tot asa s-ar fi comportat ?
ANONIM
20 Sep 2016

UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PT CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI VOR SA VA VADA de SUTE si MII de ANI.
PATRIOT
20 Sep 2016

Zâmbet din lașitate.General fără demnitate și fără bărbăție.Rusinea acestui popor care te-a îmbucăturit si facut voile.Va veni timpul să si plângi cum plânge familia acelui polițist,care a murit pentru mofturile tale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz