2020-08-12 13:21

Ce spune Gabriela FIREA despre acuzația că ar vrea să preia șefia PSD

 |  09:51
Ce spune Gabriela FIREA despre acuzația că ar vrea să preia șefia PSD

În urma afirmației făcute de europarlamentarul Cătălin Ivan, potrivit căreia Gabriela Firea vrea să preia șefia PSD, Primarul General al Capitalei a avut o intervenție telefonică, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3, în care a precizat că acest lucru nu este adevărat.

”Vă spun că singura sursă credibilă sunt doar eu. Eu ştiu dacă aceste lucruri sunt adevărate sau nu şi vă spun pe cuvânt de onoare că sunt neadevărate şi ceea ce a afirmat domnul Ivan şi toate speculaţiile pe surse din aceste zile. Sunt parte a unei campanii menite să mă defăimeze, a înfăţişa publicului o altă percepţie că, în loc să mă ocup de problemele Capitalei, sunt într-o campanie pentru preluarea PSD. Este fals”, a afirmat Firea, potrivit stiripesurse.ro.

„Cetățenii din București și din țară au încredere în capacitatea mea de a rezolva lucrurile. Am muncit ca jurnalist, am muncit la om politic și cred că efectele muncii mele se vor vedea. Dezmint aceste informații date de Cătălin Ivan. Nu înțeleg care este scopul domniei sale”, a adăugat Gabriela Firea.

Cătălin Ivan a susținut, luni seara, la Antena 3, că și Gabriela Firea vrea să preia partidul. „Sunt mai mulți care vor să preia partidul. Gabriela Firea e unul dintre ei, conform unor colegi de-ai mei.”, a spus Ivan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

ANONIM
05 Dec 2017

La voi se mai publică ceva comentarii că pe la Cotidianul par a avea ceva "restricii", după anumite ore ?
ANONIM
06 Dec 2017

stii tu mai bine decat insasi dnaFirea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz