2020-08-08 04:20

Ce spune George Maior despre scrisoarea românilor din SUA care îi contestă numirea în postul de ambasador al României la Washington

 |  09:18
Ce spune George Maior despre scrisoarea românilor din SUA care îi contestă numirea în postul de ambasador al României la Washington

Fostul director al SRI, George Maior, propus ambasador al României la Washington, nu este deranjat de scrisoarea pe care un grup de români din SUA i-au trimis-o preşedintelui Klaus Iohannis şi în care i-au cerut să-și reconsidere decizia de numire a lui Maior în acest post.

George Maior a declarat, în cadrul unei emisiuni la Digi24, că e bine că există o asemenea „vibrație” în rândul comunității românești din Statele Unite, care numără în jur de 450.000 de membri.

Fostul director SRI a mai spus că acest demers îndreptat împotriva lui „echilibrează” sutele de mesaje de susținere și încurajare pe care le-a primit tot din Statele Unite.

„E foarte bine că există o asemenea vibrație în comunitatea românească, am primit și sute de scrisori – dar nu le folosesc public – de susținere, de încurajare, întrebări legate de proiectele de acolo, de mandat, deci lucrurile sunt echilibrate”, a precizat George Maior. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-01Parerea ta...

PT.LACOSTE...
04 Iun 2015

"nebun" mai esti.... :)))))))
ISTORIC
04 Iun 2015

Si se duce sa spioneze , fileze , vechi urmariti . Colaboratori il felicita . Nu ajungea acolo fara a calca pe cadavre .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz