2019-08-24 10:22

Ce spune Liviu Dragnea despre dezincriminarea abuzului în serviciu

 |  13:05
Ce spune Liviu Dragnea despre dezincriminarea abuzului în serviciu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, că nu dorește să se pronunțe în legătură cu dezincriminarea abuzului în serviciu. Social-democratul a ţinut să precizeze că trebuie lăsată Curtea Constituțională (CCR) să judece această chestiune.

„Eu zic să lăsăm totuși Curtea Constituțională să judece. Am înțeles că zilele astea o să ia o decizie și nu vreau să mă pronunț. Chiar nu vreau să fie influențați oamenii de acolo. Alții s-au pronunțat. Din câte am văzut la televizor, alții chiar au pus presiune pe judecătorii Curții Constituționale să nu care cumva să îndrăznească să se gândească. Dar eu sunt un om simplu și aștept, ca alți români, să văd ce decide Curtea Constituțională. Mi-ar plăcea să fie lăsați să judece și să fie protejați", a precizat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Armata de victime care își adoră călăii Guvernul Drăgneanu-Ciordache a dezincriminat cvasi-total abuzul în serviciu. Și, dintr-un foc, și-a dezincriminat și dezincriminarea. Adică, nu poate fi tras la răspundere pentru ce-a făcut. Să se știe o treabă. Zilele trecute, am remarcat o ordonanță de urgență dată de același Guvern Drăgneanu-Ciordache pentru „stimularea spiritului antreprenorial”: se vor pompa 10.000 de „stimulente financiare” de maxim 200.000 de lei pentru start-up-uri, adică firme nou înființate. Suma asta de 200.000 de lei „se pupă” cu plafonul stabilit pentru incriminarea abuzului în serviciu – e penal, doar dacă suma în discuție depășește 200.000 de lei. Ce-mi spune mie asta? Că se vor acorda 10 mii de credite pentru clientela PSD și ALDE, pe față, fără criterii economice. Două miliarde de lei șpagă
01 Feb 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray