2020-01-24 13:15

Ce spune Liviu Dragnea despre o eventuală cădere a Guvernului Cioloș

 |  20:49
Ce spune Liviu Dragnea despre o eventuală cădere a Guvernului Cioloș

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi, într-o conferinţă de presă la Slatina, activitatea unor miniştri din cabinetul condus de Dacian Cioloş şi a menţionat că nu este exclusă varianta de a "da jos" acest guvern, însă astfel s-ar crea riscul de a avea o "instabilitate permanentă" în plan politic în acest an.

"Încă nutresc speranţa că nu sunt eu vinovat pentru neperformanţa guvernului Cioloş. Ca să dăm jos guvernul Cioloş trebuie să ajungem la domnul Klaus Iohannis. În care sincer nu am încredere că va nominaliza o persoană responsabilă, din partea PSD de exemplu, care să conducă guvernul şi atunci există riscul să ne trezim cu un guvern tehnocrat doi, care sigur că nu va mai fi votat în Parlament, dar am putea risca să ajungem iar într-o instabilitate permanentă în acest an. Asta nu înseamnă că această variantă este exclusă", a spus Liviu Dragnea, fiind întrebat de presă dacă PSD intenţionează să "dea jos" actualul guvern în condiţiile în care controlează majoritatea parlamentară.

Liderul PSD a menţionat că o asemenea posibilitate poate fi analizată după campania electorală pentru alegerile locale şi până atunci se va vedea şi "cum funcţionează majoritatea".

"Pe de altă parte o să vedem şi cum funcţionează majoritatea. Avem câteva ocazii în perioada imediat următoare. Este vorba şi de votul pentru revocarea preşedintelui Camerei şi de votul pentru judecătorii de la CCR, după campania electorală o să ne gândim serios", a completat Dragnea, care a criticat în conferinţa de presă activitatea din ultima perioadă de la Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Agriculturii,


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine