2019-10-23 21:08

Ce spune PONTA despre situația din PSD. Cum comentează fostul premier declarațiile lui DRAGNEA

 |  16:27
Ce spune PONTA despre situația din PSD. Cum comentează fostul premier declarațiile lui DRAGNEA

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, referindu-se la situaţia din PSD, că a văzut de atâtea ori acest "film", încât simte "doar mâhnire şi dezamăgire".

"Mulţi oameni de bună credinţă mă întreabă de ce nu mă pronunţ public despre ceea ce se întâmplă în aceste zile în PSD - pentru că este inutil, filmul de azi l-am văzut de atâtea ori încât simt doar mâhnire şi dezamăgire! Dragnea azi anunţă că îl susţine pe Tudose / la fel îl susţinea şi pe Grindeanu /şi pe Ţuţuianu / şi pe Cătălin Ivan / şi pe Zgonea / şi pe... şi pe... şi pe... / ah - da !!! Şi pe mine mă susţinea", a scris Ponta, pe Facebook. Totodată, Ponta a precizat că îi pare rău "pentru ceea ce simte un om obişnuit (votant sau nu al PSD) când vede cine are puterea absolută în România şi la ce o foloseşte". Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit luni, în şedinţă, la sediul central al partidului din şoseaua Kiseleff. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-08Parerea ta...

LEVST.
08 Ian 2018

Bine viorel, intoarce-te linistit unde vrei(curse de masini, barurile din Dubai, etc.) pentru ca si filmul tau a fost vazut de atatea ori, te-am simpatizat-candva- politic(dadeai impresia de istet) dar ce ai facut cat ai fost premier,este de groaza...Sunt sigur ca daca castigai la pres-edintie, mazare , ghitza, etc. nu mai erau nevoiti sa fuga din tara, iar parlamentul ar fi ajuns- de mult- la o mie de membri, iar statul era transformat intr-o geaca pe care o purtai tu, tot timpul...
@LEVST
08 Ian 2018

MULTA PUIE SI LUI MONTA SI TIE .
ANONIM
08 Ian 2018

Acest plagiator corupt pana in maduva oaselor a uitat ca in guvernarea lui de trista amintire s-au inchis 13000de PFAuri , a introdus supraacciza la benzina , celebra taxa pe stâlp, aprelungit pe 10 ani contractul austriecilor sa taie padurile pana in 2023, a marit varsta de pensionare a femeilor nascute dupa 1971 la 65de ani, acrescut vechimea de pensionare minima de la 10 la15ani, a facut din plagiat sport national etc. Si tu plagiatorule esti un vierme rosu ca toti ciumatii din organizatia mafiota psd votata de analfabeti si lichele bolsevice.
SNNNSHDHDHD
08 Ian 2018

puie monta !!!!!!!!!!!!!!! mars in mortziii matiii japitza securistoida numita monta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mars in mortziiii matiii cu viiiiia ta si cu securistoiziiii tai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEVST.
09 Ian 2018

gunoiul superamputzit iar baut ceai de matraguna, indulcit cu ace de albine...
ANONIM
09 Ian 2018

"Un mediator este cineva care hrăneşte un crocodil, sperând că va fi ultimul care urmează să fie mâncat." -- Winston Churchill "Singura condiţie pentru triumful răului este pasivitatea oamenilor de bine." -- Edmund Burke
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray