2019-10-23 15:48

Ce știe TRAIAN BĂSESCU despre generalul Coldea

 |  21:53
Ce știe TRAIAN BĂSESCU despre generalul Coldea

Traian Băsescu, omul care l-a promovat pe Florian Coldea după recuperarea jurnaliștilor români în Irak, dezvăluie că a vrut chiar el să-l demită pe general, în 2014, după ce au apărut poze cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris.

”SRI mi-a prezentat un raport, l-am citit, dar nu l-am crezut. Am vrut să-l schimb pe Florian Coldea. Am avut o discuție cu șeful SRI, George Maior, care a zis că dacă-l schimb, lumea o să zică: ”uite, l-a schimbat pentru Elena Udrea pe eroul României!”. Și am zis: ”bine, să fie un lup mâncat de oaie!””, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

În toamna lui 2014, pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, fost procuror sef al DIICOT. Textul cee insotea acele imagini sustinea ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-03Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2017

PAI PE UDREA GHITZA SI COCOS NU AVEA CUM SA-I SCHIMBE.....LICURICIUL DADEA ORDINE CE SA SE MAI FURE...IAR UDREA MAI PLIMBA O GEANTA DE SPAGA PRIN DUBAI...................REGIMUL BASESCU A FOST UN REGIM 100%MAFIOT....CE TOT BATETI VOI CAMPII CU COLDEA.................................IA ZICETI VOI DE MOLDOVEANU..MAIOR....GITENSTEIN.....ANRP.......EADS...MICROSOFT>>>>>>>>>>>>>SA TRAIASCA HACKERUL GUCIFFER....CARE A RIDICAT CEARSAFUL DE PE SCHELETII REGIMULUI BASESCU........AM CITIT LA EMAILURI NU SCRIA NIMIC DE COLDEA.......DAR SCRIA DE MOLDOVEANU....MAIOR.....SEFUL C-I-A PE EUROPA GENERALUL DAVID PETREUS....HILLARY CLINTON.........................................................BASESCULE AI UN TUPEU FANTASTIC..........CHIAR ASA CREZI CA NU EXISTA SI PENTRU TINE UN MOMENT IN CARE VEI DA SOCOTEALA...TU SI CU MAFIA ASTA SPURCATA SUNTETI CAUZA FAPTULUI CA LUMEA S-A SCARBIT DE TOATE PARTIDELE INFESTATE DE SECURISTI SI BEIZADELE......CURVE SI TOT FELUL DE MIZERII SPURCATE>>>>>>>>>CATE PARTIDE AI DISTRUS?...CDR-UL LUI EMIL CONSTANTINESCU....PNTCD-UL ISTORIC.....DUPA AIA PD-UL LU PETRE ROMAN....DUPA AIA PDL-UL CU UDREA.......CHIAR ASA CREZI CA UITAM REPEDE CA BABELE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray