2020-03-30 17:21

Cea mai bună apărare e atacul. Elena Udrea sare la gâtul Realitatea TV

 |  17:21
Cea mai bună apărare e atacul. Elena Udrea sare la gâtul Realitatea TV

Elena Udrealansează un nou atac la adresa Realitatea TV. Ea se apără susţinând că a fostîn comunele inundate pentru că asta îi cer îndatoririle de ministru al dezvoltăriişi că nu a avut timp să verifice ce fel de obiecte se aflau printre ajutoarelecu care s-a deplasat. Jurnaliştii de la postul de televiziune prezentaseră imaginicu Udrea ducând pantofi şi o bicicletă ca ajutoare pentru sinistraţi.

“Că Realitatea TV ar trebui să se numeascăManipularea TV, este un adevărrecunoscut. O spun o data înpluspentru modul în care prezintă acţiunile autorităţilor de lainundaţii”, îşi începe Udrea ofensiva pe blogul personal.

Ministrul dezvoltăriiscrie că localnicul căruia i-a făcut cadou o bicicletă nu este unul afectat deinundaţii, iar casa lui a rămas neatinsă de ape. “Am făcut cadou o bicicletăunui bătrân din Gâdinţi care nu era, însă, afectat de inundaţii. Nu mi-a cerutnimic, dar am vrut să îi fac eu cadou o bicicletă nouă pentru că m-a cuceritcumodul în care a pus problema soluţiilor la crizăadoptate deGuvernşi pentru că bicicleta pe care o avea cu elera ruginităşi veche”, afirmă Elena Udrea.

Udrea nu se dă bătutăşi explică şi cazul pantofilor cu toc care au fost deliciul subiectelor deştiri al celor de la Realitatea. “Au fost, de fapt, 20 de tone de ajutoare pecare am reuşit să le strângem de la firme. Fiecare a donat ceea ce a putut:alimente, haine. Vă daţi seama că nu am avut timp să stăm să triem 20 de tonede ajutoare. Am preferat să le transportăm repede pentru ca oamenii să leprimească imediat. Printre ajutoare erau şi tricouri, pantaloni, geci – adicăhaine de care oamenii care şi-au pierdut bunurile în inundaţii aveau nevoie”,mai scrie Elena Udrea pe blog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

GEORGETA
09 Iul 2010

doamna ,,prim ministra" lasa, bre tatismele; ai cam dat cu stangul in dreptul: din cele 20 t, ai nimerit tocmai pantofii cu toc?!
PSDILICU
10 Iul 2010

seraca fomeie , cum isi bat joc astia de la rtv de grija parintesca pe care o nutreste pt cei aflati in suferinta, pacat , ca nici o firma nu a donat si cateva blanuri, niscai bijuterii de platina, ceteva mertane, sa fie pomana grasa
VLAD
12 Iul 2010

Putoare asta ar trebui sa se reintoarca pe Centura unde incasa 50 lei pentru o partida.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine