2020-04-07 16:50

Cei doi fii ai lui Adrian NĂSTASE o votează la prezidențiale pe Viorica DĂNCILĂ, „reaua cea mai mică”

 |  10:22
Cei doi fii ai lui Adrian NĂSTASE o votează la prezidențiale pe Viorica DĂNCILĂ, „reaua cea mai mică”

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Năstase, Andrei şi Mihnea, anunţă pe Facebook că la alegerile prezidenţiale o vor vota pe Viorica Dăncilă, definită de tatăl lor drept „reaua cea mai mică”, cu referire la faptul că, în mai multe cazuri, principiul în funcţie de care au votat românii a fost acela al „răului cel mai mic”

Sâmbătă, într-o postare intitulată „Dragi compatrioti, a venit timpul să alegeti Reaua cea mai mică!”,fostul premier scria: „Dragi compatrioti, de-a lungul ultimilor decenii, s-a spus că ati ales Răul cel mai mic. Băsescu in loc de Năstase, Băsescu in loc de Geoană, Iohannis in loc de Ponta. A venit timpul acum să alegeti Reaua cea mai mică. Votati Viorica Dăncilă!”

Ulterior, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, şi-a modificat fotografia de profil, aplicându-i rama utilizată de simpatizanţii PSD pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Viorica Dăncilă la prezidenţiale, ramă care conţine mesajul explicit „Votez Viorica Dăncilă”.

Şi fiul cel mic al fostului lider PSD Adrian Năstase, Mihnea Daniel Năstase, şi-a modificat într-un mod similar fotografia de profil.

El a fost numit în luna iulie consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice Mihai Fifor. La momentul desemnării Vioricăi Dancilă ca premier, Mihnea Năstase o caracteriza pe aceasta ca fiind „o persoană integră, care respectă şi promovează cultura şi tradiţiile româneşti şi care activează fervent în ceea ce priveşte drepturile femeilor şi egalitatea de gen”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-03

Mai multe imagini:
Cei doi fii ai lui Adrian NĂSTASE o votează la prezidențiale pe Viorica DĂNCILĂ, 'reaua cea mai mică”
zoom
Cei doi fii ai lui Adrian NĂSTASE o votează la prezidențiale pe Viorica DĂNCILĂ, 'reaua cea mai mică”
zoom
Parerea ta...

IUBIM TARA
03 Noi 2019

Iubim ticăloșenia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine