2019-10-14 06:23

Cel mai eficient PRIMAR de comună din ROMÂNIA, exclus oficial din PSD. De ce spune că a fost dat afară “noaptea ca hoţii”

 |  00:04
Cel mai eficient PRIMAR de comună din ROMÂNIA, exclus oficial din PSD. De ce spune că a fost dat afară “noaptea ca hoţii”

Primarul comunei Ciugud, judeţul Alba, Gheorghe Damian, care a atras cele mai multe fonduri europene din ţară, a anunţat, miercuri, că a fost exclus din PSD, anunţând că va rămâne independent. Primarul a criticat modul în care a fost exclus “noaptea ca hoţii”, fără să i se dea dreptul la apărare, informează News.ro.

Gheorghe Damian, care până la excludere era vicepreşedinte al PSD Alba şi unul dintre cei mai longevivi primari ai partidului din judeţ, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că excluderea sa din PSD a fost aprobată recent de conducerea centrală a partidului după ce o propunere în acest sens a fost îniantată în urmă cu un an de către organizaţia judeţeană din Alba.

El a spus că va rămâne independent, nu va contesta decizia, criticând însă faptul că nu i s-a oferit dreptul la apărare, iar decizia privind excluderea sa a fost luată de conducerea PSD Alba “noaptea ca hoţii”.

„A venit momentul să declar că sunt independent după ce în urmă cu ceva vreme, conducerea centrală a PSD a luat decizia, în urma contestaţiei făcută de mine, să fiu exclus. Mai exact, în 22 ianuarie 2018, Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat excluderea mea şi a domnului Ioan Florea, consilier judeţean, la mai bine de un an de când Comitetul Executiv Judeţean al PSD, sub conducerea preşedintelui interimar, domnul Ioan Dîrzu, a decis într-o seară, târziu, într-o şedinţă în care nici măcar nu am fost invitat, nu mi s-a dat voie să mă apăr, ştim foarte bine că şi cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta, şi am fost, practic, exclus din partid «noaptea, ca hoţii»” a spus Damian.

Edilul a spus că a evitat să vorbească până acum pentru că nu a dorit să aducă un prejudiciu de imagine Partidului Social Democrat şi colegilor săi care au muncit pentru rezultatele electorale şi pentru creşterea partidului în judeţ.

CIUGUD, una din cele mai propere comune din România

El l-a criticat pe preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, pentru că nu ar fi avut “bărbăţia” să îi spună în faţă ceea ce îi reproşează şi să îi dea dreptul la apărare.

Potrivit acestuia, excluderea sa ar fi fost un troc făcut de Ioan Dîrzu în schimbul susţinerii noului Guvern.

“Problemele care le aveau la centru erau mult mai mari decât soarta unui primar de comună din judeţul Alba. Pe de altă parte cred că decizia aceasta, ştiţi data, 22 ianuarie, în momentul executării premierului Tudose. Şi a fost practic un troc între votul de la Alba şi excluderea lui Damian”, a mai spus Damian.

Gheorghe Damian este la al cincilea mandat de primar al Ciugudului, comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene respectiv peste 27 de milioane de euro ceea ce ar reprezenta circa 9.000 de euro pe cap de locuitor. Damian a câştigat ultimele alegeri cu 85% din voturi, iar PSD are majoritatea în Consiliul Local Ciugud. 

Comuna Ciugud este una dintre cele mai dezvoltate din România având drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole, internet gratuit în zonele publice, piste de biciclete şi foloseşte energie eoliană şi panouri solare pentru iluminatul public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

COCINA PZDISTA
08 Mar 2018

foarte bine..DACA E PROST SI NU STIE SA CIORDEASCA...CE CAUTA LA psDracnea...daca vrei la cocina pZDISTA trebuie sa CIORDESTI pentru Daddy
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Mar 2018

Eu daca eram in locul lui i-as fi scris asa lui Drac-nea.........CIORDITORULE....pLEACA DRACUlUI dupa UDREA
ANONIM
08 Mar 2018

JIGNITI DEGEABA IN ROMANIA ZILELOR NOASTRE POLITICIENI CINSTITI POT FI NUMARATI PE DEGETE.TOTI SUNT NISTE BANDITI DRAGNEA HOTZ NAZISTUL LA FEL ASTA E SI SOVIN SI TRAGE JARUL LA NATZIA LUI ORBAN SI TZURCAN NISTEIMBECILI (EI ACUMA INVATA SA FURE}BADEA GUSTI DE LA ALBA UN TZARANOI PARSIV SI SMECHERE VIDEANU FURA MARMURA DE PARCA AR FI VARZA LU' TAC'SU PE CARE SE LAUDA CA O VINDEA IN PIATA SI ASA A REUSIT SA-SI FACA PALATE LA SNAGOV CE MAI....SUNTEM O NATZIE DE BOI SARACI CARE NE MANCAM UNII PE ALTII IN LOC SA NE UNIM SI SA PORNIM O REVOLUTIE ADEVARATA LEPRA CARE A NAPADIT TARA
ANONIM
08 Mar 2018

SA PORNIM O REVOLUTIE ADEVARATA SI SA STARPIM LEPRA CARE A NAPADIT TARA MADAM CLOSETTE CACARAU A VENIT TOCMAI DIN SUA SI LATRA SI LATRA DAR NU DEGEABA .... ARE SOROS PARALE SI CE CONTEAZA CA NE TRADAM TZARA NOI SA TRAIM BINE...
Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD a rătăcit drumul la Ciugud Știați că ăl mai eficient primar de comună din România, cel care a reușit să acceseze și să folosească cele mai multe fonduri europene, este membru PSD? De fapt a fost, pentru că tocmai ce a fost dat afară. Ca să fim cinstiți, așa am aflat și noi de el, pentru că atunci când era membru PSD nu am avut ocazia. Nimeni nu a auzit la București de Gheorghe Damian, primarul „minune” din Ciugud – județul Alba, până să fie dat afară din „motive interne”, cum s-a explicat șeful PSD Alba, invocând necesitatea unei „curățenii” în organizația pe care o conduce
15 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray