2020-02-18 17:25

Cel mai „greu” europarlamentar PSD, vicepreședinte al Parlamentului European, îl avertizează DRAGNEA: „Fiecare pasăre pe limba ei piere…”

 |  13:34
Cel mai „greu” europarlamentar PSD, vicepreședinte al Parlamentului European, îl avertizează DRAGNEA: „Fiecare pasăre pe limba ei piere…”

Ioan Mircea Paşcu, europarlamentar PSD la al treilea mandat și vicepreședinte al Parlamentului European, a comentat dur pe Facebook faptul că nu se mai regăseşte pe listele PSD pentru alegerile din 26 mai.

„Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigaşe, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?", a scris Paşcu pe Facebook.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terheș, Dan Nica, Maria Grapini fiind pe primele locuri. Dragnea a explicat prezenţa pe liste a unor persoane din afara PSD, spunând despre Carmen Avram că apără principiul dreptăţii şi că face parte dintr-o echipă de jurnalişti care a rezistat unor presiuni foarte mari, despre Chris Terheș că a avut poziţii asumate când alţii tăceau, iar despre Maria Grapini că este apreciată în PSD pentru poziţiile pe care le-a avut în Parlamentul European.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-26Parerea ta...

ANONYMOUS
26 Mar 2019

Dl. Ioan Mircea Pascu a-ti fost in acelasi partid cu Liviu Dragnea zis Dady trebuia sa va asteptati la asa ceva.Liviu Dragnea a stat in umbra partidului si in apropierea celor mari de ia studiat si acum conform planului intocmit de el a inceput curatenia in partid.Tot asa a patit si Victor Ponta cum a plecat Liviu Dragnea a declantat planul ROSU si la indepartat pe Victor Ponta URGENT.
ALT CRETIN OFENSAT!
26 Mar 2019

DUCEA-T-AI DUPĂ TUDOSE, JIVINĂ EUROPARLAMENTARĂ, FOST FSN-STĂ, COMUNISTO-PCR-STĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine