2020-02-25 21:33

Celebru analist pune CONDIȚII Vioricăi Dăncilă pentru a accepta funcția de CONSILIER

 |  20:32
Celebru analist pune CONDIȚII Vioricăi Dăncilă pentru a accepta funcția de CONSILIER

La fix o săptămână de la publicarea în Monitorul Oficial a decretului premierului Viorica Dăncilă privind numirea lui Alexandru Coita, analist politic des invitat la Antena 3 şi RTV, în funcţia de consilier onorific al prim-ministru, acesta a ieşit public şi se declară surprins de această decizie şi susţine că îşi rezervă dreptul de a lua o hotărâre privind ocuparea efectivă a acestui rol, în funcție de îndeplinirea câtorva parametri.

"Clarificări privind numirea mea în funcția de consilier onorific al prim-ministrului României.

Apreciez gestul doamnei premier și îi mulțumesc pentru deschiderea de care a dat dovadă prin decizia de a mă numi în calitatea de consilier onorific.

Acestea fiind spuse, îmi rezerv dreptul de a lua o hotărâre privind ocuparea efectivă a acestui rol, în funcție de îndeplinirea câtorva parametri, importanți pentru mine, pe care îi voi explica mai jos.

V-am obișnuit întotdeauna cu o abordare bazată pe sinceritate și transparență. Consider că așa este normal și nu voi face acum o excepție.

Astfel, trebuie să vă comunic că am luat act cu relativă surprindere de decizia doamnei prim-ministru de a mă numi în această funcție, întrucât aceasta a venit în urma unei discuții exploratorii în care au rămas neclarificați parametrii concreți ai colaborării.

Urmează să am o întrevedere lămuritoare cu doamna Dăncilă, în cadrul căreia o asigur de deplina mea disponibilitate de a identifica modalități de a dezvolta proiecte benefice pentru România. În funcție de rezultatul acestei discuții, dar și de o evaluare a celorlalte angajamente profesionale pe care le am în momentul de față, voi fi în măsură să iau o decizie fermă privind acest proiect.

Nu mă interesează în niciun fel funcții sau onoruri. De șapte ani îmi câștig pâinea, cu greu, în mediul privat, în condițiile în care am avut în tot acest timp mai multe oferte de a ocupa diverse demnități sau funcții în statul român.

Acum, am decis să iau în calcul o schimbare pentru că a venit momentul să dezvolt proiecte reale pentru România, pentru că am ideile și expertiza pentru a face ceva bun pentru țara noastră, iar asta nu se poate întâmpla stând pe margine, ca observator sau analist, ci doar contribuind la luarea deciziilor.

Dar o hotărâre privind implicarea mea în viața publică sau în cea politică va fi luată doar în urma unei atente evaluări. Nu mă joc cu reputația mea, nu îmi doresc să fiu un accesoriu de imagine pentru nimeni și singura motivație de a intra în arenă este să livrez rezultate concrete pentru români.

În zilele următoare vă voi împărtăși două dintre proiectele pe care intenționez să le propun dacă voi decide să merg mai departe pe acest drum.

Vă mulțumesc încă o dată pentru opiniile sincere, pentru susținere, pentru critici și mai ales pentru că îmi sunteți alături în fiecare zi.", a scrie Alexandru Coita pe Facebook.

Contactat de B1.ro, Alexandru Coita a reiterat postarea făcută de Facebook, afirmând că va face o declaraţie pe acest subiect ulterior. Acesta a confirmat că ştie de publicarea decretului de numire în Monitorul Oficial, dar a subliniat că rămâne valabil ce a precizat în postarea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine