2019-07-23 08:06

Cerere de DEMISIE. Răspunsul lui Dragnea pentru Klaus Iohannis

 |  19:21
Cerere de DEMISIE. Răspunsul lui Dragnea pentru Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a afirmat, vineri, după ce a ieşit de la DNA, că Viorica Dăncilă nu trebuie să îşi dea demisia și a punctat că premierul are în continuare suportul PSD.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar trebuie să îşi dea demisia, şeful PSD a precizat: "Nu are de ce să îşi dea demisia, are suportul nostru în continuare", a precizat acesta, adăugând că nu vrea să facă mai multe declaraţii.

"Cui trebuie să cerem voie să părăsim ţara?", a mai spus acesta, adăugând că nu s-a făcut nicio înţelegere secretă în Israel. "Eu sper să se ajungă la adevăr, nu la minciună", a completat preşedintele PSD. Acesta a mai spus că vizita în Israel nu a fost "secretomanie" şi că el şi Viorica Dăncilă au avut întâlniri separe în Israel.

Şeful PSD mai spune că nu există niciun conflict între Guvern şi BNR."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

ANONIM
27 Apr 2018

... jegosii... informeaza/dezinformeaza...huidume de praduit, niste jigodii sefi in multicolonia ce a ajuns Romania acum. Trazniv-ar dracii pe toti
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Gașca mea de la...1 Decembrie! 1 Decembrie 2018. Sărbătoarea Marii Uniri de la 1918. Ora 10.00 - defilarea de la Arcul de Triumf. Președintele României, Klaus Werner Iohannis, alături de președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, dar și de premierul Viorica Dăncilă și Patriarhul Daniel
03 Dec 2018 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray