2020-07-11 17:51

Cererea lui Dragnea de a ieşi din închisoare, retrimisă la Tribunalul Bucureşti

 |  12:27
Cererea lui Dragnea de a ieşi din închisoare, retrimisă la Tribunalul Bucureşti

Cererea prin care fostul lider al PSD Liviu Dragnea solicită să fie eliberat din închisoare, pe motiv că este deţinut ilegal. A fost retrimisă de ICCJ la Tribunalul Bucureşti.

"Trimite cererea de 'habeas corpus' formulată de petentul condamnat Dragnea Nicolae Liviu la Tribunalul Bucureşti, spre competentă soluţionare. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea cererii formulate de petentul condamnat rămân în sarcina statului. Onorariul cuvenit apărătorului desemnat din oficiu pentru petentul condamnat, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în cuantum de 79 lei, rămâne în sarcina statului. Definitivă", se arată în decizia Înaltei Curţi.

În cererea depusă în instanţă, avocaţii susţin că Liviu Dragnea este deţinut ilegal în penitenciar, deoarece completul de 3 judecători de la Înalta Curte care l-a condamnat nu era specializat să judece fapte de corupţie. Avocaţii invocă astfel o decizie a Curţii Constituţionale din octombrie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

DOREL
15 Mai 2020

TREBUIA SA-L REZOLVE COVIDUL.........
HULE SI MAI MULT
15 Mai 2020

Trâmbița pușcăriașilor si valurile de libertate. Gunoiul politic afectează democrația si pacea romanului
DOBRE
15 Mai 2020

normal ar fi sa-i dea drumul ca sa mai aiba cei din psd nitel scandal .
MACACPEDRAGNEA
15 Mai 2020

ASTA MAI MERITA VREO 10 ANI DE PUSCARIE , CA STIE EL DE CE .
CIUMA ROSIE
15 Mai 2020

mafia TEL-DRUM era in stransa legatura cu ambasadoarea STELLA RONNER GRUBACIC si de fapt grupul flausatului DRAGNEA se ocupa cu trafic de arme din Moldova Ucraina si RUSIA pentru gherilele islamiste AL-QAIDA impreuna cu olandezii care sunt implicati in afacerile cu petrol din LIBIA si IRAK.Adica exact ce facea BASESCU si OMAR HAISSAM-CocOS-BITTNER-BUZAIANU pentru JUNKER.Asa se aprovizioneaza teroristii cu arme
CIUMA ROSIE
15 Mai 2020

poate ne povesteste tzigoinerul flausat cum a fost cu "sinuciderea tavarisciului" din avionul de Columbia...ceva trafic de arme si acolo? EL CHAPO GUZMAN nu cumva e Dragnea din TELE-MorMAN???
LULUTA
16 Mai 2020

ACEASTA SECATURA UMANA BOLSEVICA ESTE NEPOTUL gealului MApN Marin Dragnea care a fost decorat în 2015 de două ori de Federaţia Rusă prin decrete semnate de Vladimir Putin.Daca nu era unchiul sau MARE SCULA DE BASCULA BOLSEVICA repetentul natiunii liviu dreaknea nu avea diploma de asolvent de facultate.
OANA
19 Mai 2020

Domnul dragnea a facut mult pentru tara asta, a infiintat Programul PNDL, pin care s-a refacut mai mult de jumatate infrastructura locala (in comune, sate) a tarii. Pe fonduri europene, au fost bani putini. Domnul dragnea a infiintat PNDL, o treba de 100 puncte. Am vazut cu ochii mei. Cele mai sarace judete in infrastructura sunt judetele Ialomita si teleorman, verificat de mine .Numai pentru asta domnul dragnea merita sa iasa din inchisoare. Eliberati-l ca nu este vinovat. TelL-DRUM nu este in plati nu are prejudiciu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz