2020-06-02 02:06

CEx. al PSD a validat ca propuneri de miniştri pe Gârbovan la Justiţie, Fifor la Interne şi pe Valeca la Educaţie

 |  15:54
CEx. al PSD a validat ca propuneri de miniştri pe Gârbovan la Justiţie, Fifor la Interne şi pe Valeca la Educaţie

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, ca propuneri de noi miniştri pe Dana Gârbovan la Justiţie, Mihai Fifor la Afaceri Interne şi pe Şerban Valeca la Educaţie.

De asemenea, au fost validate ca propuneri de vicepremier, Ana Birchall la parteneriate strategice şi Iulian Iancu, pe probleme economice.

"În ceea ce priveşte remanierea, pentru Ministerul Afacerilor Interne PSD l-a desemnat pe Mihai Fifor, pentru Ministerul Educaţiei Naţionale - Şerban Constantin Valeca, senator, vicepreşedintele Senatului, cercetător, fost ministru pentru Cercetare, pentru Ministerul Justiţiei - Dana Gârbovan, independent, preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, vicepremier pentru probleme economice - Iulian Iancu, preşedintele Comisiei pentru industrie şi servicii din Camera Deputaţilor, şi vicepreşedinte pentru parteneriate strategice - Ana Birchall. Acestea au fost cele cinci propuneri, votate în cadrul Comitetului Executiv Naţional", a spus Dăncilă.

Portofoliile de la Afaceri Interne şi Educaţie sunt asigurate acum interimar de Mihai Fifor şi Daniel Breaz. Mihai Fifor deţine şi portofoliul de vicepremier pentru parteneriate strategice, iar funcţia de vicepremier pe probleme economice este deţinută interimar de Eugen Teodorovici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine