2019-09-22 21:48

CEX PSD. Dragnea, despre o posibilă tabără în PSD împotriva lui

 |  12:40
CEX PSD. Dragnea, despre o posibilă tabără în PSD împotriva lui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, întrebat dacă simte că există în partid o tabără împotiva lui, că s-a săturat să se tot vorbească despre asta şi a spus că toate organizaţiile judeţene ale PSD au dat rezoluţii că îl susţin. El a spus, ironic, că nici Congresul nu va fi suficient să demonstreze că are susţinere şi spune că poate trebuie să ceara spirijin în Asia.

"Care e tabăra aia că m-am sătura de un an de când se vorbeşte despre asta. Am văzut că acum toate organizaţiile au dat rezoluţii de susţinere. Probabil că nu o să fie suficient nici Congresul. Probabil că trebuie săcer susţinere şi prin Asia. Faptul că 1,2, 3 colegi – camarazi ca să spun aşa – toţi spun despre asta, asta nu înseamnă că este realitatea partidului. Partidul are nişte obiective pe care şi le-a asumat, şi de guvernare, şi din punct de vedere al diminuării abuzurilor din societatea românească, pe care le urmăreşte pas cu pas şi şi le îndeplineşte", a declarat liderul PSD.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit luni într-o şedinţă pregătitoare Congresului extraordinar din 10 martie, în care Liviu Dragnea va cere votul de reconfirmare la şefia partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-05Parerea ta...

ANONIM
05 Mar 2018

INCOMPETENTA CRASA, DEMAGOGIA EXACERBATA SI MAFIOTISMUL MANIFESTAT CU CRUZIME AU CONDUS LA DECREDIBILIZAREA TOTALA A CLASEI POLITICE POSTCOMUNISM. ACTIUNEA DE ANVERGURA mediatico-judiciară a operațiilor MANI PULITE din ROMANIA a fost declansata de catre cei care au lansat TEORIA STATULUI PARALEL existent in tara noastra si va continua pana la SCHIMBAREA IN TOATALITATE A CLASEI POLITICE MAFIOTIZATE formata in ultimii 28 de ani din grupari infractionale de crima organizata. Ancheta ESTE deschisă împotriva corupției, în special din rândul oamenilor politici, care in ultima instanta nu au mai acceptat nu sa fie TRANSPARENTI sau de BUNA CREDINTA, etc , ci nici SPP-ul ori Jandarmeria Romana sa le fie aproape , sa-i apere. AU REFUZAT SI LOCUINTELE DE LA RAPPS stau unde vor muschii lor ( CAPII MAFIEI) pt a nu fi monitorizati.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray