2020-02-18 20:33

CEx PSD, terminat după două ore. Dragnea vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii

 |  16:45
CEx PSD, terminat după două ore. Dragnea vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost iritat de întrebările ziariştilor, duminică, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului. El a dat doar o scurtă declaraţie, în care a spus că vrea reducerea bugetelor serviciilor de informaţii, iar dacă nu face Guvernul, o va face Parlamentul.

„I-am rugat să analizeze sumele alocate serviciilor secrete. Cred că sume importante de aici pot fi realocate către sănătate, de exemplu. Eu mă gândesc la un program de acordare gratuită pentru toţi copiii din România de vitamina D, este tot un program de siguranţă naţională, program pentru diabet şi doamna prim-ministru împreună cu domnul ministru au spus că vor analiza dacă pot face în Guvern această modificare, dacă nu, eu sigur o s-o fac la Parlament, cu amendamente”, a afirmat Dragnea.

La observaţia unui reporter că este nevoie şi de avizul CSAT, Dragnea a răspuns: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă, să înţeleg?”.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că nu se va mai cere avizul CSAT, liderul PSD a replicat: „Parlamentul nu cere aviz de la nimeni”.

„A fost o singură întrebare. Dacă vreţi să ne mai vedem şi după Cameră (unde va avea o întâlnire cu deputaţii PSD - n.r.) şi să începem anul bine, bine, dacă nu, la revedere”, le-a mai spus apoi Liviu Dragnea ziariştilor, ducându-şi degetele la buze.Este prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea de la sfârşitul anului trecut. Dragnea nu a făcut declaraţii înainte de şedinţă.

După şedinţa CEx, are loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat.

De altfel, la Comitetul Executiv a venit şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, care este şi preşedintele Asociaţiei Muncipiilor din România, a declarat că speră că îi poate convinge pe liderii PSD ca bugetul de stat să nu fie votat în forma publicată de Ministerul Finanţelor.

„Vor să ne dea o mare din parte din cheltuielile pe care le suporta guvernul anul trecut şi până anul trecut. Mai mult decât atât, lăsând la o parte faptul că cele mai multe primării, cred 70-80 la sută dintre primării nu au cum să suporte această cheltuială, nu se respectă programul de guvernare. Este profund în neregulă să punem pe primari să vină, să stea cu mâna întinsă ca nişte cerşetori pe la uşile unor miniştri“, a mai spus Negoiţă.Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, pentru Digi24, că proiectul de buget va fi aprobat marţi în Guvern şi trimis în aceeaşi zi Parlamentului. Teodorovici susţine că este „un buget revoluţionar“ şi anunţă că ordonatorii principali de credite vor trebui să primească aprobare de la ministrul Finanţelor pentru fiecare cheltuială, iar dacă nu se conformează vor fi amendaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-03Parerea ta...

BELINO
03 Feb 2019

Tasu se plimba cu masina cu o gagica , prin comune . Se dadea mare ca are o gagica misto la volan . Si cav sa se dea tare barbat lua Viagra . Intr-o zi a dat ortul popi in pat , pe gagica . Iar fratisu era colonel la militia din Alexandria si il ajuta , cu pile la dosare . Mai avea unchi si pe generalul Marin Dragnea , venit cu Tancurile diviziei Tudor Vladimirescu , ca tradator activist .
# 2 PERI
04 Feb 2019

MARJE DE ÎNTORS : de ce PARLAMENTARII și MAGISTRAŢII nu agreiază LEGEA RĂSPUNDERII ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine