2020-06-02 15:57

Cezar Preda: Blaga nu e mort, e un om viu, de bază în PNL

 |  14:03
Cezar Preda: Blaga nu e mort, e un om viu, de bază în PNL

Vicepreședintele PNL Cezar Preda a declarat sâmbătă că nu se va lua o decizie în afara Statutului liberalilor în ceea ce privește conducerea partidului, punctând că este o rușine faptul că sunt colegi ce "nu știu care mai de care să se urce pe locul" fostului copreședinte Vasile Blaga.

"De două zile văd în spațiul public foarte multe comentarii. (...) Am văzut unii colegi. Eu sunt mai preocupat de ce i se întâmplă colegului meu. Asta cu cine va fi..., deocamdată dl Blaga nu este mort, este un om viu, un membru PNL de bază și cred că principala preocupare a fiecăruia este ce simte domnia sa acum, după ce a condus un partid atâția ani, după ce a făcut totul să câștige campaniile electorale pentru noi toți. Unii nu știu care mai de care să se urce pe locul dânsului: asta este o rușine. Noi trebuie să ne gândim acum, în primul rând, la dânsul, să vorbim cu dânsul, să îl întrebăm ce simte, ce vrea și ce vom decide astăzi la 15,00 va fi spre binele partidului. (...) Vasile Blaga a fost întotdeauna garantul Statutului. Nu se va putea lua o decizie în afara Statutului PNL", a afirmat Preda, la sediul liberalilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-01

In legatura cu acest articol...

Se decide cine îi ia locul lui Blaga în conducerea PNL
Parerea ta...

CONSTIINTA STRICATA
01 Oct 2016

DA , DA , ESTE UN HOT PUSCARIAS MAFIOT , DE MAI MULTE ORI . TRADATOR DE TARA SI NEVASTA UNGUROAICA , CU HOTEL LA VIENA SI AFACERI PETROL LA SURPLACUL DE BACAU SI IN VAMI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine