2019-12-05 17:14

Cezar Preda exprimă poziţia PNL cu privire la criza imigranţilor

 |  08:29
Cezar Preda exprimă poziţia PNL cu privire la criza imigranţilor

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, vineri, referitor la criza imigranţilor, că liberalii sunt de părere că România trebuie să fie solidară cu orice decizie luată de UE în sensul rezolvării acestei probleme. Preda a ţinut să precizeze că aderarea României la Schengen ar trebui readusă în discuţie.

"PNL este obligat să-şi exprime poziţia cu privire la această chestiune extraordinar de importantă pentru Europa. UE este construită, în primul rând, pe principiul solidarităţii şi, ca atare, România va fi solidară cu orice decizie pe care Uniunea Europeană o ia în sprijinul rezolvării problemei create, fluxul de imigranţi", a afirmat Cezar Preda, la Gura Humorului, după o şedinţă a comisiei de unificare a PNL, potrivit Mediafax.

Deputatul PNL s-a arătat de acord cu comandamentul cerut de vicepremier, afirmând că „România nu se află la ora aceasta în calea stabilită a acestui flux de imigranţi", dar este pegătită pentru orice situaţie.

Cezar Preda a susţinut că aderarea României la Schengen ar trebui readusă în discuţie.

"În cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, PNL îşi va spune cu tărie acest punct de vedere, pentru ca fiecare dintre noi să ne respectăm obligaţiile şi închei spunând că suntem solidari întotdeauna cu UE şi cu atât mai mult ar trebui să se repună pe tapet apartenenţa României la Schengen pentru că noi suntem solidari şi ne respectăm toate obligaţile şi cred că ar trebui din nou să se gândească foarte rapid modul în care România poate să fie primită în Schengen", a afirmat Cezar Preda. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-29Parerea ta...

BăI TOV.GEAL!
29 Aug 2015

Te trimit furmos în mizda mă-tii cu refugiații tăi, CU TOT! Taci draq din gură! Dacă-i vrei, i-ai la tine acasă BOULE!
CROCODILUL FLAMAND
29 Aug 2015

NU MAI EMIGREAZA ARABII IN MOLDOVA...SE DUC PANARAMELE LA EI IN DUBAI...IN FRUNTE CU TZIITOAREA DE PLESHKOI...SPALATOAREA DE MILIARDE DE EURO PENTRU GENERALII LUI MAGUREANU....."REGINA" PRINTULUI DE TINICHEA -P(A)ULICA...SI A MAFIEI IMOBILIARE A-N-R-P
STRATEG
29 Aug 2015

Iarianov - consilier a lui Taru , a spus de anul trecut ca va veni migratia Araba . fa socoteala 100 000 mi emigranti a 1000 euro , cit face ? Asta este suma cheltuita pentru migratie . Dar aia care bombardeaza selectiv si le-a dat armament la tigani , nu sint de vina ? Dar ce-i care cumpara PETROL acum de la ei , nu se stie ? Cine sint ? Cisternele si vapoarele nu se vad pe satelit ? Cum se plimba singure ? Din aceasta cauza petrolul este ieftin , totul este contrabanda ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray