2020-01-26 02:05

Cezar Preda: Vor fi parlamentari de la PSD care vor vota moţiunea de cenzură

 |  14:25
Cezar Preda: Vor fi parlamentari de la PSD care vor vota moţiunea de cenzură

Deputatul PNL Cezar Preda a afirmat că moțiunea de cenzură este un demers obligatoriu pentru opoziție şi vor fi destule voturi inclusiv de parlamentari de la PSD. Liberalul a susţinut că "poziția lui Victor Ponta este pur și simplu este anacronică".

"Este cea mai simplă moțiune de cenzură depusă în ultimii 25 de ani, era obligatoriu să fie introdusă în momentul în care prim-ministrul a fost trimis în judecată, căci acesta este cel mai important ordonator de credite și nu poate coordona funcția pe care o ocupă în condițiile în care este trimis în judecată pentru infracțiuni care se pliază peste atribuțiunile sale de serviciu", a afirmat Cezar Preda, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Agerpres. 

Deputatul PNL a mai spus că "poziția lui Victor Ponta este pur și simplu este anacronică".

"Victor Ponta nu poate să fie prim-ministru al unei țări democrate, să gestioneze fonduri publice, să gestioneze politica fiscală a României, să gestioneze și să gireze lupta împotriva evaziunii fiscale atât timp cât pentru aceste acuzații este trimis în judecată. În această țară, oricare din cei 300.000 de funcționari publici care îndeplinesc atribuțiunile de serviciu sunt suspendați din funcție în momentul în care sunt trimiși în judecată pentru asemenea infracțiuni", a completat Cezar Preda.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine