2020-07-07 09:25

Chirica SPUNE TOT după ședința PSD: ”Nu mă așteptam la o statuie în Kiseleff”

 |  23:18
Chirica SPUNE TOT după ședința PSD: ”Nu mă așteptam la o statuie în Kiseleff”

Fostul lider al filalei Iasi, Mihai Chirca, a declarat, miercuri seara, ca a fost acuzat pe nedrept de lucruri pe care nu le-a facut, atacurile venind din partea colegilor din filiala ieseana, dar si de la colegi din alte judete.

"Nu ma asteptam sa se ridice o statuie pentru Chirica in Kiseleff. Am mai spus eu asa, in gluma, aceasta chestiune, dar nu ma asteptam sa vad proliferate atatea minciuni. S-au proliferat acuzatii de tipul ca sunt mai anti-PSD decat insasi Opozitia, ceea ce este o miniciuna sfruntata. E un punct de vedere care a fost confirmat de fiecare data de premierul Romaniei si nu poate fi transformat intr-o minciuna.

Am fost acuzat ca am avut un atac direct impotriva PSD si a Guvernului Grindeanu, ceea ce este minciuna pentru ca eu in scris am trimis un comunicat de sustinere, asumat, semnat de mine si stampilat de mine.

Am auzit ca am adus manifestanti in Piata Unirii din Iasi cu autocarele si astept sa vad primul manifestant care vine si spune ca l-am adus eu cu autobuzele si ca l-am servit cu ceai, eu, Mihai Chirica.

S-a spus ca i-am cerut demisia lui Liviu Dragnea, ceea ce este o alta minciuna. Nu am spus asta niciodata si sunt declaratiile publice. Sper ca ei nu se refera la declaratii luate de pe nu stiu ce canale neverificabile", a declarat Mihai Chirica, primarul Iasiului.

Intrebat daca acuzatiile au fost facute de colegi de partid din filiala Iasi sau din alte judete, Mihai Chirica a declarat ca cele mai multe au venit din alte filiale, care, potrivit acestuia, au preluat franturi de stiri.

"Nu cred ca este cea mai buna atitudine, dar asa sunt lucrurile acum. Eu nu stiu decat ca am facut un lucru confirmat in cele din urma de Guvern. Nu am spus o prostie, nu am spus o gogomanie si ordonanta asta a trecut prin Parlament, apoi a fost retrasa si revocata si ministrul Justitiei de asemenea si-a dat demisia. Deci unde sunt neadevarurile? De ce trebuie un om sa fie pedepsit pentru ca spune adevarul?", a spus Chirica.

Fostul lider al PSD Iasi sustine ca inca se regaseste in PSD.

"Noi, oamenii, suntem vremelnici. Astazi suntem intr-o organizatie, maine nu. Eu nu cred ca cineva poate concepe faptul ca politica romaneasca poate sa excluda in totalitate un partid. De un partid de centru stanga este nevoie mai mult decat de multe alte partide.

Noi nu suntem un partid extremist, nu suntem un partid anacronic in Europa de astazi, dimpotriva, suntem un partid care trebuie sa persiste, sa se modernizeze si sa isi sustina punctul de vedere pe termen lung", a explicat Mihai Chirica.

In ceea ce priveste declaratia lui Liviu Dragnea privind un eventual vot "zdrobitor" daca Chirica ar fi propus pentru excluderea din partid, fostul lider de la Iasi impartaseste parerea lui Dragnea.

"Da, cred ca as fi fost exlcus. La tonul mesajului care s-a dat in interiorul CEX-ului, cred acest lucru. Am apreciat echilibrul dumnealui, sper sa fie unul exprimat cat se poate de sincer. Nu am inteles, totusi, de ce nu a verificat sursele de informatii asupra unor lucruri care sunt total neadevarate", a mai spus edilul de la Iasi.

"Domnul Dragnea are nevoie de oameni valorosi in jurul lui, nu neaparat de mine. De oameni care sa ii ofere siguranta, siguranta ca primeste informatia corecta si ca se consulta ca sa ia decizia corecta", a declarat Mihai Chirica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz