2020-02-28 17:56

Cinci primari şi 50 de consilieri PDL şi PNL s-au înscris în PSD, în baza OUG privind migraţia aleşilor locali

 |  07:59
Cinci primari şi 50 de consilieri PDL şi PNL s-au înscris în PSD, în baza OUG privind migraţia aleşilor locali

Un număr de cinci primari şi 50 de consilieri locali din PDL şi PNL s-au înscris în PSD semnând adeziuni în baza OUG 55, potrivit căreia aleşii locali pot trece la alt partid, fără a-şi pierde mandatul. Săptămâna trecută alţi patru primari PNL şi PDL au intrat în Partidul Social Democrat.

PSD Suceava a precizat, într-un comunicat de presă, că în baza OUG 55/2014, s-au înscris în PSD primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, ales pe lista PDL, primarul comunei Drăgoieşti, Vasile Petroaie, ales pe lista PNL, primarul comunei Frătăuţii Vechi, Ionesi Artiom, ales pe lista PDL, primarul comunei Hânţeşti, Daniel Olariu, ales pe lista PDL şi primarul comunei Osta, Ioan Oros, ales pe lista PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, PSD Suceava a mai afirmat că împreună cu primarii au semnat adeziuni la PSD şi un număr de 50 de consilieri locali.

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că PSD procedează ca Putin când a anexat Crimeea şi anunţă zilnic că un ales local al ACL a fost anexat la PSD.

"Nu vă luaţi în aceste zile după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali. Îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul privind anunţurile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin când a anexat Crimeea. Mai iau câte un primar. Anexează câte un primar. Nu acesta va fi viitorul. Dacă vă ia ca haină de purtat, de purtat veţi fi", le-a spus Gheorghe Flutur aleşilor locali ACL Suceava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

SE PROBEAZA A CATA OARA?!
25 Sep 2014

Ca MAREA CLASA POLITICA ROMANEASCA - este o MARE CURVA! Curva platita din bani publici, la fel si in privinta deplasarilor lor (interne si internationale), case luate pe sub mana (fraudulos) - in genere' de la RAPPS, haine, haleala - aproape gratis! P.S. Conform dictonului "Aici sunt banii Dvs." - adica ai mei, ai tai - in burta lor, in buzunarul lor, facand pe democratii!
NU DEGEABA
25 Sep 2014

au aderat la culoarea rosie...se pare ca fiind fascinati de partidul rosu care i-a fatat pe toti (fostul PCR, FSN...) le fileaza BECUL ROSU, tot spre rosu nu?! P.S. Totusi! Romania nu-i Olanda si n-are Strada Felinarelor rosii...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine