2020-01-24 06:32

Cine era de vină pentru gafele Vioricăi Dăncilă din prima parte a mandatului: Mi se zicea să citesc de pe foi

 |  10:23
Cine era de vină pentru gafele Vioricăi Dăncilă din prima parte a mandatului: Mi se zicea să citesc de pe foi

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul demis Viorica Dăncilă, a recunoscut, luni seară, că la începutul mandatului său în fruntea Guvernului i s-a cerut să citească discursurile de pe foi, potrivit Agerpres.

Viorica Dăncilă a mărturisit că i s-a cerut să citească de pe foi, ceea ce a fost o greșeală pe care crede că a remediat-o între timp. ”Eu am hotărât să nu mai citesc de pe foi. Întotdeauna am vorbit liber. Atunci, într-un fel mi se spunea că trebuie să citesc de pe acele foi, ca nu cumva să uit vreun amănunt”, a declarat premierul demis, într-o emisiune la România TV.

Viorica Dăncilă a obișnuit opinia publică cu gafele dese din exprimare pe care le realiza cu precădere în prima parte a mandatului său la Palatul Victoria.

Gafele acesteia au devenit subiect de amuzament pentru români și muniție pentru opoziție, însă, în ultima perioadă, Viorica Dăncilă și-a corectat multe dintre inadecvări, mulți spunând că acest lucru datorându-se și deciziei Vioricăi Dăncilă de a renunța la echipa de comunicare adunată în jurul ei de către Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-29Parerea ta...

FLORAREASA
29 Oct 2019

Ii sufla in gusa lui Tartorul Sef
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray