2020-02-28 18:05

Cine este BOMBA-SEXY care a demisionat din PSD şi s-a înscris în Pro România

 |  18:06
Cine este BOMBA-SEXY care a demisionat din PSD şi s-a înscris în Pro România

Continuă exodul din PSD. Deputatul Corina Bogaciu, care plecase din partid din luna noiembrie 2018, a anunţat vineri că s-a înscris şi ea în formaţiunea Pro România. Decizia bombei-sexy vine după ce, tot vineri, PUTEREA a anunţat că un alt deputat PSD, Oana Silvia Vlăducă a hotărât să plece din PSD şi să se alăture Pro România.

„Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor şi nu al liderilor. Cu fiecare zi care a trecut de la demisia mea din Partidul Social Democrat, mi-am întărit convingerea că am făcut un lucru bun şi că doar aşa îi voi putea reprezenta cu onestitate pe cetăţenii din judeţul Ilfov care mi-au acordat voturile şi încrederea lor”, a scris Corina-Alexandra Bogaciu, vineri pe Facebook.

Ea a acuzat că PSD şi Guvernul condamnă Capitală şi toată zona metropolitană la subdezvoltare. „Cum aş putea acum să apar în faţa lor, ca membră a unui partid care, prin guvernul pe care îl susţine, condamnă Bucureştiul şi întreaga zonă metropolitană la subdezvoltare? Proiectele din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti – Ilfov, şi altele asemenea referitoare la Zona Metropolitană, nu vor mai putea fi demarate în condiţiile acestei subfinanţări, iar cetăţenii din localităţile limitrofe Capitalei vor deveni victime colaterale într-un război politic care nu-i priveşte. De aceea, asemeni altor colegi ai mei, consider că lucrurile în PSD se îndreaptă într-o direcţie greşită şi cum în interior nu sunt tolerate niciun fel de idei sau opinii contrare celor ale echipei actuale de conducere, singura soluţie este construirea unei alternative în afara partidului. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a conchis Bogaciu.

Corina-Alexandra Bogaciu a demisionat în noiembrie 2018 din PSD. Alături de ea au mai demisionat deputatul Constantin-Cătălin Zamfira şi senatorul Emanuel-Gabriel Botnariu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01

In legatura cu acest articol...

EXCLUSIV.Oana-Silvia VLĂDUCĂ, deputat PSD de Dâmbovița, a trecut la Pro România
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine