2019-10-23 13:25

Cine este noul șef al ANAF, după revocarea lui Ionuț Mișa

 |  16:10
Cine este noul șef al ANAF, după revocarea lui Ionuț Mișa

Premierul Viorica Dăncilă a semnat decizia de numire a Mihaelei Triculescu în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), după revocarea lui Ionuţ Mişa.

„Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experienţă în mediul privat, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici”, precizează reprezentanţii Guvernului într-un comunicat de presă. 

Cine este noul șef al ANAF, după revocarea lui Ionuț Mișa
zoom

Mihaela Triculescu este economist care în ultimii trei ani a fost practician în insolvenţă, asigurând managementul procedurii de insolvenţă pentru mai multe companii. „Noul preşedinte ANAF este licenţiat în economie şi absolvent al studiilor de master disciplina ”Analiză diagnostic şi evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice. Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial”, a adăugat sursa citată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-03

In legatura cu acest articol...

Teodorovici: Am înaintat premierului propunerea de înlocuire a şefului ANAF

Cîţu, despre demiterea şefului ANAF: Degeaba îl dai afară; sunt prea mulţi care ştiu adevărul

Șeful ANAF, RĂZBOI cu Ministrul Finanțelor. Se cere DEMISIA
Parerea ta...

ANONIM
03 Ian 2019

aha . pila lui ursoaica . peste un an ajunge general
ANONIM
04 Ian 2019

TARA II CONDUSA DE 30 DE ANI DE CATRE NEMERNICI, GOLANI, CURVE, HOTI, TICALOSI, PROSTI, DERBEDEI, BETIVI, HANDICAPATI ETC
COADA DRACULUI
04 Ian 2019

TIGANUL DE CATIFEA VILCOV SI A TRAS O CIOCIOLINA CARE SEMNEAZA FARA SA GINDEASCA . NU RASPUNDE NIMENI DE NIMIC . PRAFUL SE ALEGE DE TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray