2019-10-20 03:44

Cine este omul cu care Liviu Dragnea l-ar ÎNLOCUI pe Tudose

 |  12:14
Cine este omul cu care Liviu Dragnea l-ar ÎNLOCUI pe Tudose

Războiul din interiorul PSD ar putea duce la o confruntare decisivă între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Tot mai mulți lideri ai PSD vorbesc despre o schimbare din funcție a premierului, iar Liviu Dragnea pare să fie decis să îl destituie pe Tudose.

Potrivit stiripesurse.ro, in timpul unei ședințe care a avut loc în organizația PSD Suceva, Liviu Dragnea ar fi spus că actualul vicepremier, Paul Stănescu, ar fi un foarte bun prim-ministru.

”Paul Stănescu ar putea fi un foarte bun Prim Ministru, fără legătură cu serviciile și un PSD-ist pe care partidul se poate baza”, ar fi spus Liviu Dragnea.

Paul Stănescu nu s-a implicat public în tot acest scandal din interiorul PSD. Mai mult, în calitate de ministru al Dezvoltării, Stănescu a început un turneu prin țară, pe un traseu similar cu cel al liderului PSD, Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-12Parerea ta...

CIRCUL GLOBUS MAFIA PSD
12 Ian 2018

du-te dracului de porcar-militian-securist Esti nesatul dupa putere si bani de furat,adica UN MAFIOT de care nu are nimeni nevoie.......cea mai neagra perioada din istoria Romaniei a fost cea in care a condus mafia FSN care a inceput cu crimele din decembrie 1989..Ca sa scapam de rusine trebuie sa desfiintam toata tara si sa mutam la Targoviste capital..in palatul contelui DRACULA...voi o sa atarnati in TEPE de 3metri dreot pedeapsa
RONI
12 Ian 2018

Cine il mai sustine pe dragnea si psd?el este expirat nu are nimic de oferit.in afara de taxe marite si inflatie nu a facut numic in 2017.s-a vazut de ce este in stare sa faca.un muncinos cronic.
HADRIAN
13 Ian 2018

Acum trebuie sa intre in scena Presedintele. PSDR nu este capabil de guvernare. Noul guvern al lui Dragnea va trebui respins. Nu tin cu domnul Tudose. Deocamdata stiu ca a incercat sa guverneze Romania. N-a fost lasat de domnul Liviu Dragnea, care-si foloseste influenta pentru nevoi personale. Intervin pentru ca acum domnul Dragnea se foloseste de influenta premierului Hungariei, domnul Victor Orban, pentru demiterea premierului roman. Cele trei partide etnice maghiare care s-au unit tocmai acum pentru dezmembrarea tarii sunt datoare fianantelor budapestane. Victor Orban si-a propus bruierea zgomotoasa a Romaniei cu ocazia aniversarii centenarului libertatii ei. PSD-aripa Dragnea participa la aceasta cacealma din motivele cunoscute. Astfel, dupa un an si-a pierdut orice credibilitate. E nevoie de un guvern de coalitie si daca nu se poate, alegeri anticipate. Partidul crescut in democratie ca o pecingine a urmasilor KGB-istilor din fostul PCR, continua sa comita greseli dupa greseli. Zombii care-l alcatuiesc sunt persoane de joasa speta. Nu stiu istorie, nu stiu drept, nu stiu economie. Cu atat mai putin nu inteleg ce se intampla in jurul tarii noastre. PSDR daca nu scapa de oamenii lui Dragnea trebuie sa dispara. Raul pe care-l face Romaniei este irecuperabil. Romania ca sa-si revina dupa era nefasta PSD-ALDE Dragnea -Tariceanu in anul centenarului are nevoie de guvern de coalitie sau de alegeri anticipte. Romania nu se mai poate mandri cu ceea ce s-a realizat de-a lungul istoriei ei eroice, datorita acestor zombi-tradatori!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray