2020-06-02 15:24

Cine este Sorin Grindeanu, noua propunere de premier

 |  18:26
Cine este Sorin Grindeanu, noua propunere de premier

Sorin Grindeanu, actualmente președinte al Consiliului Județean Timiș, este noua propunere de premier a PSD. Sorin Mihai Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică.

Este membru PSD din noiembrie 1996, a deţinut mai multe funcţii în organizaţia judeţeană de tineret, iar în decembrie 2003 a devenit preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş, până în prezent fiind prim-vicepreşedinte de filială, lider al PSD Timişoara, iar duminică a fost desemnat preşedinte interimar al PSD Timiş.

Sorin Grindeanu a urmat, în 2013, un Program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică – Academia Naţională de Informaţii. De notat ca Sorin Grindeanu este si membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

DATE PERSONALE:

·  Data naşterii: 5 decembrie 1973

Locul naşterii : Caransebeş Naţionalitate: român Starea civilă: căsătorit

STUDII:

generale: Liceul Pedagogic, Caransebeş, 1980-1988 medii: Liceul Traian Doda, Caransebeş, 1988-1992 superioare: Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică - Secţia Informatică - 1992-1997

SPECIALIZĂRI:

1997-1998 - studii aprofundate, specializarea Baze de date, Timişoara, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică - Secţia Informatică; 1999 - bursa Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea din Bologna – Italia în domeniul Statistică socială; 2001 - specializări în domeniul: Educaţia adulţilor la Institut fur Erwchsenenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie

APARTENENŢA POLITICĂ:

noiembrie 1996 – membru PDSR; octombrie 1998 – vicepreşedinte OT – PDSR Timiş; decembrie 2001 – vicepreşedinte TSD Timiş; octombrie 2002 – membru în Biroul Executiv Judeţean al PSD Timiş; noiembrie 2002 – membru în Consiliul Naţional al TSD; decembrie 2003 – preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş; aprilie 2005 – prezent – primvicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş preşedinte PSD  Timişoara

ACTIVITATE PROFESIONALĂ:

noiembrie 2001 – decembrie 2003 : director la Direcţia pentru Sport a Judeţului Timiş; octombrie 1998 – octombrie 2000 : preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie; octombrie 2000 – decembrie 2001 : asistent universitar la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie; ianuarie 2002 – ianuarie 2004 : director Direcţia pentruTineret şi Sport a Judeţului Timiş; ianuarie 2005 – martie 2008 : director general adjunct DELPACK INVEST SRL; martie 2008 – iunie 2008 : director SC AHM SMARTEL SRL iunie 2008 - 2012: Viceprimar al Municipiului Timişoara ministru în Cabinetul Ponta președinte al CJ Timișoara

ALTE ACTIVITĂŢI:

martie – iunie 2003 : participant la Şcoala Politică a Tinerilor Social Democraţi, organizată de Fundaţia Friedrich Ebert Timişoara; februarie 2003 : participant la a V-a Conferinţă a Consiliilor de Tineret din Grecia-Salonic, 2003; martie 1998 – august 1999 : preşedinte al Asociaţiei Social – Culturale Timisiensis XXI, Timişoara; membru fondator al Forului Democrat Român Timiş; Didactica internaţională – ediţia a XII – Internetul – modalitate de comunicare în cadrul programelor şi proiectelor europene Membru Agenţia regională pentru stimularea şi integrarea tinerilor (ARSIT)

CĂRŢI ŞI PUBLICAŢII:

Introducere în informatica socială, Editura Universitatea de Vest 2000 Tehnoredactare computerizată, Editura Universitatea de Vest 2002 Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă, Editura Ionescu 2002

CE AVERE ARE SORIN GRINDEANU

In declaratia de avere, deputatul mentioneaza ca are, impreuna cu sotia, un teren intravilan de 500 de metri patrati la Giroc, in judetul Timis, si unul de 270 de metri patrati in Timisoara. Grindeanu mai detine o casa de 200 de metri patrati in Giroc, construita in 2007, si un apartament de 41 de metri patrati mostenit in 2009.

Din declaratia de avere mai reiese ca social-democratul detine un motociclu ATV Linhai, fabricat in 2009. Social-democratul a contractat un credit de peste 47.000 de euro la ING Bank in 2007. Acesta mai are o datorie de 15.000 de euro la Lucian Taropa, care ar urma sa fie restituita pana in 2016.

Din functia de deputat el a castigat 58.908 lei. Sotia sa este farmacist si castiga 14.860 de lei, la care se adauga suma de 18.900 de lei din inchirierea unui apartament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-28

In legatura cu acest articol...

DRAGNEA A FĂCUT ANUNȚUL: Cine este noua propunere de premier
Parerea ta...

NU E PROST...
28 Dec 2016

E DEȘTEPT BĂIATUL! PĂCAT CĂ-I PSD!
CROCODILUL FLAMAND
28 Dec 2016

IN AFARA DE DIPLOME CE A RAMAS IN URMA LUI IN DOMENIUL IN CARE A STUDIAT???????....REALIZARI...NU CHESTII GEN IZMENARUL DIPLOME SI DOCTORATE MADE IN SCORNICESTII DE DEAL.PRECUM ELENA CEAUSESCU CARE ERA ACADEMICIAN DOCTOR INGINER IN CHIMIE DAR NU STIA FORMULE SIMPLE..APA ERA O MARE NECUNOSCUTA PENTRU EA...SI BIOXIDUL DE CARBON ERA "CODOIU"..DAR SCRIA CARTI DESPRE POLIMERIZAREA IZOPRENULUI....(HA HA HA).....SA MA PIS PE ACADEMICIENII FALSI DE TIPUL ASTA..DE LA PRIMUL PANA LA ULTIMUL.....VREAU SA VAD CEVA REALIZAT IN DOMENIUL RESPECTIV..NU DIPLOME FALSE SI CARTI SCRISE CA PUSCARIASII GEN BECALI PE BANI DE ALTII.....CE AI FACUT EFECTIV TOVARASU GRADU IN DOMENIUL TAU....NU IN TURNATORIE SECURISTA DE TIP CC AL PCR...ASTEPT SA NE SPUI DACA AI CE..CU DOVEZI PALPABILE...IN REST...LA DRACU CU MAFIA FSN1989..TERORISTII SPURCATI CARE AU DISTRUS ROMANIA..SA VA DUCETI CU ILIESCU IN FRUNTE LA DRACU
BILOC
28 Dec 2016

Bravo !Asa da.Nu puteati face de la inceput ac.propunere? Oricum este condus de Dragnea! Dar, prostimea e tot acolo unde vreți voi,deocamdata!!!
MARIONETA PUSCARIASULUI.
28 Dec 2016

Acesta va fi marioneta puscariasului din mafia bolsevico - pesedista. Va fi privit cu raceala de occident pentru ca vine din cel mai corupt partid din Europa. Psd a fost exportator de coruptie in UE prin adrian severin coleg de partid cu actualul viitor premier.
DESTEPTUL
28 Dec 2016

Mai români de....ce, mai vreți? Lasati-ne in pace!Avem sărbători de petrecut. La noi ca la nimeni.Ce mai vreți?
DANIELA CRUDUTZA
28 Dec 2016

Cartea aia publicată de el nici nu există. Nici măcar editura. Dar, hai, să fie la CV.
ION
29 Dec 2016

Adică expertiza si anvergura dlui Grindeanu este data de funcția de director al Direcției pentru tineret si sport Timiș si puțin ministru? Hm.... Dl Dragnea este mai slab decat credeam si nu se lasă pana nu ne convinge pe toți de asta.
ANONIM
29 Dec 2016

Europa nu va sta la masa cu un individ condus din umbra de un puscarias si reprezentant al unei cualitii penale. Trebui respins si declansarea de anticipate.
UN CETATEAN
29 Dec 2016

O propunere pe gustul si pofta PSD. Pentru un premier adevarat studiile economice si juridice sunt de baza. Pozitia acestuia va fi ca o simpla marioneta jucata pe ate de Dragnea, iar studiile sunt de suflat praf in ochi votantilor simpli. Functia de director si apoi de functii politice nu sunt o profesie si nu demonstreaza competente profesionale deosebite.
SERGIU
29 Dec 2016

FELICITARI " CETATENE" ORICINE AI FI SI ORIUNDE TE-AI AFLA. AI PERFECTA DREPTATE. ACEST PUI DE PSD-IST ESTE MARIONETA LUI DRAGNEA SI PE MANA LUI VA FI GRATIAT VOICULESCU DE LA ANTENA 3 PRECUM SI DRAGNEA CA SA FIE PRIM MINISTRU ASA CUM SE VISEAZA . SE VOR MODIFICA LEGILE CA SA FIE IN AVANTAJUL LOR, OPOZITIE NUMAI AVEM DELOC, PNL-UL E PRAF DIN CAUZA LUI CIOLOS SI A LUI JOHANIS PTR NEIMPLICARE, SI UITE ASA O SA TRAIM 4 ANI, DACA NU CHIAR 8 ANI. CUM SA SPERAM LA CEVA MAI BUN CAND, CHIAR PARINTII NOSTRI VOTEAZA LIMITAT CUM CA LE DA DRAGNEA 2 LEI LA PENSIE? CINE SE MAI GANDESTE LA NOI CARE SUNTEM GENERATIA DE MIJLOC? COPII NOSTRI NU MERG LA VOT CA NU-I INTERESEAZA, PARINTII NOSTRI VOTEAZA PTR 2 LEI, IAR NOI VISAM CA O S-O DUCEM MAI BINE PESTE 8 ANI? VAI DE NOI SI DE BATRANETILE NOASTRE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine