2019-12-09 19:50

Cine pune PRESIUNE pe Dragnea să CANDIDEZE la președinție: ”Să își asume”

 |  22:21
Cine pune PRESIUNE pe Dragnea să CANDIDEZE la președinție: ”Să își asume”

Lansarea unei date pentru viitorul Congres al PSD a adus printre social-democrați încăo dată tema prezidențiabilului PSD. În timp ce Liviu Dragnea se ferește de acest subiect, mai multe voci din partid cer ca acest Congres să stabilească și un nume clar pentru alegerile prezidențiale.

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri, la finalul Biroului permanent national al partidului, că prezentarea unui candidat la alegerile prezidenţiale este corectă, afirmând că PSD este un partid serios.

„Nu ştiu dacă desemnat este cea mai bună soluţie, la Congresul din 10 martie, dar oricum cred că trebuie să ne gândim la acest lucru, pentru că eu cred că PSD este un partid serios, care contează în această ţară, în spectrul guvernării şi al administrării ţării şi cred că este corect să vină cu o propunere de candidat pentru Preşedinţie”, a afirmat ea.

„Cred că trebuie să lucrăm ştiinţific, să avem nişte evaluări şi, din sondajele serioase pe care ar trebui să le facem pentru o asemenea desemnare, trebuie să stabilim personalitatea cu cele mai multe şanse”, a continuat Ecaterina Andronescu.

Pe de altă parte, secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu a pus și el din nou în discuție acest subiect: 

”Facem congres pentru modificari in statut, chestii de bucatarie interna, sunt proceduri greoaie, alta idee de a lansa candidatul la prezidentiale, spuneam ca e important ca electoratul sa vada cine se va bate cu Iohannis anul viitor. Se pare ca nu stiu. S-a lasat pana la urma cu alegeri. Nici asta nu stim sigur, lumea vrea alegeri, se pare ca vom avea alegeri.

Dragnea tb sa isi asume daca candideaza, sa zica vreau, in ultima vreme a inceput sa zica ca eu vb prea mult pentru functia mea , de la altii ma asteptam, nu de la camaradul si prietenul meu cu care am luptat in razboaie” a declarat Codrin Ștefănescu la TVR 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-21Parerea ta...

ANONIM
22 Feb 2018

Drak-nea candideaza si va castiga un loc in celula de la Jilava. Ii urez succes pe culmi noi de progres si civilizatie. Uraaaaaa ! De la congres va pleca cu elicopterul la Targoviste cu toti mafiotii psd.
UN ADEVAR
22 Feb 2018

Declarații cutremurătoare ale economistului-șef al BNR, Valentin Lazea! Toți românii ar trebui să le citească! Practic, oficialul BNR spune public că politicile economice ale Guvernelor PSD sunt niște tâmpenii care ne vor arunca într-un nou dezastru în eventualitatea unei posibile crize! Lazea, BNR: Celelalte tari au invatat din criza trecuta sa se puna la adapost cu deficite bugetare mici si surplus de cont curent. Romania nu a invatat acest lucru. Care tara va fi lovita cand panica se va instala? Evident cele care nu s-au pus la adapost.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray