2019-11-17 12:56

Cine sunt cei cinci JUDECĂTORI care vor face parte din BEC la alegerile prezidenţiale

 |  13:00
Cine sunt cei cinci JUDECĂTORI care vor face parte din BEC la alegerile prezidenţiale

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a desemnat, vineri, prin tragere la sorţi, pe cei cinci judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Conformându-se dispoziţiilor art.16 alin.2 din Legea nr. 370/2004 privind alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în ziua de 30 august 2019, ora 10:00, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a avut loc, prin tragere la sorţi, desemnarea celor 5 judecători care intră în alcătuirea Biroului Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României din data de 10 noiembrie 2019, anunţă ICCJ.

Cei cinci judecători sunt: Adina Georgeta Nicolae - judecător la Secţia I civilă; Nina Ecaterina Grigoraş - judecător la Secţia I civilă; Elisabeta Roşu - judecător la Secţia a II-a civilă; Adrian Remus Ghiculescu - judecător la Secţia de contencios administrativ şi fiscal; Simona Cîrnaru - judecător la Secţia penală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine nu votează, să tacă! Gata, duminică votăm în primul tur al prezidențialelor. Suntem la capătul unei campanii destul de anoste, în care premierul Victor Ponta s-a fofilat cum a putut mai bine, și a reușit, să nu cumva să intre în vreo confruntare directă, televizată, cu adversarii săi. Iohannis, pe de altă parte nu a fructificat prea eficient scandalurile din PSD, dosarele grele care au apărut în ultimul timp și gafele făcute de Ponta. Ceilalți candidați au fost destul de activi, mai ales Udrea și Macovei, rămâne de văzut dacă vor avea și efect eforturile lor
30 Oct 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray