2019-10-17 13:26

Cine sunt cei doi deputaţi USR acuzaţi că “au votat cot la cot cu PSD fără să crâcnească”

 |  11:28
Cine sunt cei doi deputaţi USR acuzaţi că “au votat cot la cot cu PSD fără să crâcnească”

Deputatul PNL Mihai Voicu a lansat acuzaţii incredibile la adresa a doi deputaţi USR care ar fi votat ”cot la cot cu PSD, fără să crâcnească” în şedinţa comisiilor pentru românii de pretutindeni. Astfel, 350 de amendamente nu au fost dezbătute, ci trimise la comisiile de buget-finanţe.

”O scenă incredibilă tocmai s-a petrecut la şedinţa comisiilor reunite pentru românii de pretutindeni, dedicată legii bugetului. Parlamentarii au depus circa 350 de amendamente dedicate românilor din diaspora. Împotriva regulamentului şi cutumelor parlamentare, PSD a cerut ca aceste amendamente să nu fie dezbătute, ci trimise fără dezbatere la comisiile de buget finanţe. Bine, ei sunt PSD”, a scris Mihai Voicu pe Facebook.

Deputaţii USR acuzaţi sunt Nicolae Daniel Popescu şi Matei Adrian Dobrovie.

”Singurii doi parlamentari USR prezenţi, deputaţii Popescu şi Dobrovie au votat cot la cot cu PSD, fără să crâcnească, cu toate că le-am atras atenţia. Mai mult decât atât, votul lor a fost decisiv, scorul fiind 10-8 în favoarea propunerii PSD. #numaiînţelegnimic”, a adăugat Mihai Voicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-12Parerea ta...

ARDELEANUL
12 Dec 2017

Fiecare parlamentar voteaza potrivit constiintei sale. Dar pedenelistii nu au constiinta.
NEGRO
13 Dec 2017

Tradarea in Romania este la loc de cinste. Cei doi deputati USR trebuie neaparat exclusi din Partid. USR este stindardul dreptatii si a luptei noastre impotriva sistemului corupt instaurat in Romania de 27 de ani. Ca sa ramana acolo USR trebuie sa se curete de astfel de elemente, trebuie sa le azvarle fara drept de apel la cosul de gunoi al istoriei. Altminteri USR va ramane singur, fara sprijinul nostru. USR a fost trimis in Parlament nu sa se dedulceasca cu fructele otravite ale Coruptiei la varf, ci sa-i hartuiasca pe interlopii puterii. Sa le puna permanent in fata ceea ce stiu ca sunt si-i enerveaza aceasta: oglinda micimii morale si a degradarii umane. Acestia sunt zombii ghiftuiti ai PSD-ALDE-UDMR! Alaturi de ei ii mentionam cu tristete dar hotarat pe numitii Nicolae Daniel Popescu si Matei Adrian Dobrovie care sunt inca in randurile USR. De ce?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray