2020-08-12 16:05

Ciolacu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre șefia PSD: "Nu vreau să fac aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii"

 |  18:10
Ciolacu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre șefia PSD: "Nu vreau să fac aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii"

Marcel Ciolacu a afirmat, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti, că săptămâna viitoare va anunţa „cu certitudine” dacă va candida sau nu pentru cea mai înaltă funcţie în partid.

„Am un defect: nu sunt mincinos. Am aflat de propunerea pe care a făcut-o doamna Firea acum câteva minute, în birou, este o propunere care mă onorează şi mă obligă. Înainte de toate, vreau luni, când ne reunim toţi colegii din ţară, să avem o discuţie serioasă în ceea ce priveşte viitoarea strategie a PSD, să închidem discuţiile în ceea ce priveşte modificările la statutul PSD şi, nu în ultimul rând, să decidem data Congresului. Nu aş fi candidat fără susţinerea celei mai mari şi mai puternice organizaţii a PSD la nicio funcţie. Era exclusă o candidatură a mea la orice funcţie la Congres dacă nu aş fi avut susţinerea dumneavoastră” le-a spus Marcel Ciolacu social-democraţilor care participă, duminică după amiază, la Conferinţa Extraordinară a PSD Bucureşti.

Acesta a spus că „încearcă” să înveţe din „istoria recentă a partidului”.

„Nu vreau să fac aceleaşi greşeli pe care le-au făcut alţii. Preşedintele PSD nu trebuie să vină în această funcţie doar în virtutea că are cea mai înaltă funcţie în statul român. Preşedintele PSD trebuie să fie ales de dumneavoastră la Congres pentru că poate demonstra şi poate arăta anumite victorii” a spus Ciolacu.

El a precizat că săptămâna viitoare va anunţa „cu certitudine” dacă va candida la cea mai înaltă funcţie în PSD.

„Vreau să găsim formula de echipă cea mai bună astfel încât. anul acesta PSD nu să intre în turul 2, PSD să câştige alegerile”  a mai afirmat liderul interimar al PSD, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

CIUMA ROSIE
09 Feb 2020

degeaba se umfla in pene.Titanicul PSD-ist e deja jumatate scufundat si barcile de salvare nu exista.mai aveti 3luni si dispareti din peisaj ca ati facut numai rau acestui popor dihanii scarboase ce sunteti
MUNCITORII
10 Feb 2020

Forța de muncă, care încă încearcă să explice de ce a fost faptul că oamenii muncitori au părăsit țara și partidul PSD
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz