2020-06-05 00:58

Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD lovește în români şi firmele româneşti

 |  13:00
Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD lovește în români şi firmele româneşti

Marcel Ciolacu, a transmis într-un mesaj pe Facebook că atacarea la Curtea Constituţională a măsurilor sociale şi economice iniţiate de social-democraţi şi votate în Parlament loveşte în românii şi în firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului.

„PNL dă astăzi proba maturităţii politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamentare, cu excepţia liberalilor, nu loveşte în PSD, domnule Orban, ci în românii şi firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului. Văd că vă tot comparaţi cu Italia şi Spania! Atunci comparaţi-vă şi la măsurile de protecţie socială pe care le-au luat şi la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice – amânarea ratelor şi a plăţii facturilor la utilităţi, facilităţile fiscale pentru firme sau şomajul tehnic”, a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

El a adăugat că PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forţelor politice „au înţeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toţi să alergăm pe un singur culoar, pentru România”.

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat luni că a atacat la CCR două proiecte de lege iniţiate de PSD, unul privind suspendarea plăţii ratelor la bancă şi unul referitor la facilităţile fiscale pentru firme.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

NICU
06 Apr 2020

Trebuia sa-l luati si pe Ciordache langa dumneavoastra,poate si pe Olguta cu Tariceanu si Ponta...stiti ce sunteti niste nenorociti si voi si Orban ,ati distrus DNA ul sa scapati de orice raspundere.Va jucati pentru ca stitii ca aveti spatele asigurat,va doare in cur de romanii pe care ii invocati,coruptilor !!!
NELU STIUCA
06 Apr 2020

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta. – Societatea Civila Organizata, ca factor esential de influentare a puterii, baza de formare si rampa de lansare a membrilor elitei politice (notiuni care inca nu au reprezentare reala pentru societatea romaneasca), trebuie sa aiba taria si capacitatea necesara pentru a reactiona in diverse moduri sa împiedice desfriul clasei politice petrecut in cei 30 ani de postcomunism.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine