2020-07-14 10:52

Ciolacu, după ce Iohannis a fost AMENDAT de CNCD: "A făcut România de râs în toate cancelariile europene!"

 |  14:14
Ciolacu, după ce Iohannis a fost AMENDAT de CNCD: "A făcut România de râs în toate cancelariile europene!"

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu reacționează la vestea că președintele Klaus Iohannis a primit amendă 5.000 de lei, de la CNCD, pentru afirmaţiile referitoare la maghiari. Iohannis a acuzat PSD că „vrea să dea Ardealul ungurilor”.

„Președintele Iohannis are obligația de a-și cere public scuze și de a promite românilor că nu va mai încerca să-și țină partidul în viață cu teme nedemne pentru un președinte european.

Derapajul președintelui privind Ardealul a fost sancționat astăzi de CNCD. Un gest necesar, dar simbolic. Din păcate, răul pe care Iohannis l-a făcut prin discreditarea funcției prezidențiale rămâne imens.

Președintele ar fi trebuit să știe că, în Europa sec. XXI, nu mai poate veni cu asemenea petarde grosolane în spațiul public. A făcut România de râs în toate cancelariile europene!

Prioritățile românilor sunt altele, domnule Iohannis! Și ar trebui să înțelegeți inclusiv acest lucru!”, scrie Ciolacu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-20Parerea ta...

VIOREL
20 Mai 2020

EU cred ca este mai bine asa decat sa fim de plans...sovieticii tai si Dragnea se bucura romanul simplu si cinstit stie adevarul,cu toate curvariile voastre...
CIUMA ROSIE
20 Mai 2020

dar cu OMAR HAISSAM si PSD mafiotii care fac afaceri cu teroristii asta cum ramane?
DORICA
20 Mai 2020

Nu-l agreez pe Iohannis pentruca s-a folosit de niste pseudoziaristi pentru al sabota pe Dan Barna dar nici cu tradatorii natiunii romane (psd) nu sunt de acord
FANE GLONTZ
20 Mai 2020

GAROIUL MARCELICA , CIOARA LESINATOARE , GODACUL LUI HAISSAN , VISLASUL LUI DRAGNEA , AUTOPROPUSUL PRESEDINTE AL PSD S-A GASIT SA VORBEASCA . ALTUL MAI DESTEPT NU AVETI BAI PSDEILOR ?
STABOR
21 Mai 2020

Meriti sa te scuipe . Esti un tigan tradator de tara .
CUCUDURU
21 Mai 2020

Dar voi caresanteti tradatori de tara ....sper ca institutiile statului sa inceapa cercetarile cu tine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz