2020-07-05 16:27

CIOLACU face socoteala: „PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici OPOZIȚIA nu îi are...”

 |  11:27
CIOLACU face socoteala: „PSD nu are 233 de parlamentari, dar nici OPOZIȚIA nu îi are...”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a declarat joi că, matematic, PSD nu are 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului, dar nici cele cinci partide de Opoziţie care au iniţiat moţiunea de cenzură nu au acest număr de voturi.

„În primul rând, o moţiune de cenzură trece cu 233 de voturi. În acest moment, mă refer exclusiv matematic, în funcţie de apartenenţa la fiecare partid, PSD nu are această sumă de 233 de parlamentari. Asta e o veste proastă. Există şi o veste bună: nici cele cinci partide adunate nu fac 233. Vom vedea joi la moţiunea de cenzură cine va avea câştig de cauză", a spus Ciolacu, la Palatul Parlamentului, după citirea moţiunii de cenzură în plenul comun, informează Agerpres.

El a adăugat că nu a avut discuţii pe tema aceasta cu premierul Viorica Dăncilă şi că nu ştie dacă din PSD vor mai pleca parlamentari la alte partide.

„Haideţi să vorbim de lucruri concrete. Ne vedem joi la moţiune, vedem dacă cele cinci partide fac numărul de 233 de voturi. Cred în continuare, şi după ce s-a citit astăzi moţiunea, mi s-a părut o moţiune neserioasă, nu văd niciun lider desprins pentru cele cinci partide şi cred că e un handicap în acest moment pentru a trece această moţiune. Să ne spună cine va fi premierul sau un program de guvernare schiţat. Ştiţi că a existat o moţiune care a trecut, atunci când a căzut Guvernul Ungureanu. Spre surprinderea mea, culmea, atunci tot domnul Victor Ponta era implicat, atunci a avut şi un program, ştiau cine va fi premier. Cam asta e diferenţa", a precizat Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-03Parerea ta...

CONTROVERSă ASUPRA CIMITIRULU
03 Oct 2019

Președintele UDMR, Hunor Kelemen, i-a scris premierului Viorica Dăncilă . Au fost mai multe încercări ale maghiarilor de a rezolva situația în mod pașnic. Ultima astfel de solicitare a venit atunci când ministrul maghiar de externe, Péter Szíjjártó, l-a sunat pe omologul său român, Teodor Meleșcanu și și-a reiterat cererea de a reduce provocările și de a soluționa problema în mod pașnic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz