2020-07-02 11:37

Ciolacu: “Joi dimineaţă vom depune MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Orban”

 |  15:04
Ciolacu: “Joi dimineaţă vom depune MOȚIUNEA de cenzură împotriva Guvernului Orban”

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă joi dimineaţă, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD.

“Mâine dimineaţă vom depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Opoziţia se bucură când puterea îi oferă motiv să depună mai multe moţiuni. Categoric dorim să treacă moţiunea de cenzură. Matematic nu avem voturile”, a spus Marcel Ciolacu, după încheierea şedinţei în care Guvernul şi-a asumat răspunderea pe legea privind alegerea primarilor în două tururi.

Guvernul şi-a angajat, miercuri, răspunderea în faţa Parlamentului pentru legea care vizează alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

ROMANIA
29 Ian 2020

Sa nu se mai tina seama de hotararile gruparii de crima organizata de la ccr .Orban sa taie bugetul acestei grupari criminale si banii sa dea la copii :pentru hrana calda si transportul scolar .Este vorba de siguranta nationala arestarea lui dorneanu si gasca altfel situatia din tara va exploda.HG pentru transport scolar.Gasca de la ccr au cate trei pensii speciale.Cine a mai auzit sa te judeci pe tine insuti?Trebuie urgent desfiintata ccr.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz