2020-04-05 18:57

Ciolacu nu exclude o alianță cu Pro România și ALDE

 |  14:00
Ciolacu nu exclude o alianță cu Pro România și ALDE

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îşi doreşte o reîntregire a stângii din România și nu ar exclude o alianţă cu Pro România şi ALDE.

"Eu doresc o reîntregire a stângii. Am declarat acest lucru, am făcut anumiţi paşi, am dat o decizie în interiorul partidului - pentru prima oară fiecare organizaţie judeţeană decide ce alianţe face. Sunt multe organizaţii judeţene care doresc o alianţă cu Pro România, am luat act şi de anumite declaraţii ale domnului Victor Ponta", a declarat Ciolacu la interviurile DC News.

El a adăugat că "i-a întins o mână" liderului Pro România, Victor Ponta, şi depinde acum de acesta ce decizie va lua.

"Nu ascund faptul că ieri (joi - n.r.) am avut o discuţie cu domnul Victor Ponta şi încercăm să depăşim anumite momente. Mâna întinsă din partea PSD este una reală, decizia îi aparţine în acest moment domnului Victor Ponta. Noi suntem deschişi pentru astfel de alianţe, în primul rând de reîntregire a stângii, apoi categoric trebuie să avem un program politic comun", a adăugat liderul PSD.

Întrebat dacă este deschis pentru o alianţă cu Victor Ponta, el a spus: "Categoric".

Marcel Ciolacu a adăugat că nu exclude o alianţă cu ALDE.

"Nu excludem o alianţă nici cu ALDE. Acelaşi lucru a fost transmis în ceea ce priveşte ALDE în teritoriu, şi sunt lideri judeţeni care doresc, cel puţin despre alegerile locale vorbim acum, să aibă astfel de alianţe. Cred că o regrupare a celor trei forţe este un lucru benefic pentru stânga românească. Se poate regăsi într-un proiect politic şi o anumită latură de centru dreapta. Guvernele PSD nu au avut măsuri numai de stânga. (...) care au fost binevenite, bine fundamentate, care au fost benefice României", a menţionat preşedintele interimar al PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06Parerea ta...

COSTEL
06 Mar 2020

ALDE un partid în care nu poți să mă ai incredere. A fost cu PSD și apoi a dat jos guvernul Dănilă. Acum avem instabilitate.El este primul vinovat Eu nu mai cred în astfel de partid. Urâtă atitudine.
CIUMA ROSIE
06 Mar 2020

Se scufunda sandramaua psd-ista.....sobolanii deja au parasit Titanicul numai naivii mai cred in salvarea imposibila.Poate va salveaza capitanul Terente-Qiombete mare specialist in Flota disparuta...ha ha ha stupid people Nu inteleg ce dracu mai vor psd-istii ca la cate miliarde de euro au furat sunt mai bogati decat bancile de lux.plus ca DNA-ul are o gramada de denunturi proaspete despre ciumele rosii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine