2020-04-08 12:36

Ciolacu o vrea pe Gabriela FIREA în echipa de conducere a PSD

 |  23:26
Ciolacu o vrea pe Gabriela FIREA în echipa de conducere a PSD

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu,vrea ca primarul Firea să facă parte din echipa cu care el se va prezenta la Congres pentru a prelua conducerea partidului.

„O doresc și pe Gabriela Firea (n.r. în echipa lui). Urmează mâine (n.r. joi) să am o discuție cu ea mai aplicată. Este primarul general al Capitalei, este omul cu al doilea număr ca mărime de voturi din România după președintele țării și cred că oricine și-ar dori-o pe Gabriela Firea în echipă”, a spus Ciolacu la Digi 24.

Singurul care și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al PSD, Ciolacu a făcut public un sigur nume dintre cei care vor face parte din echipa cu care se va prezenta în fața colegilor săi: Lia Olguța Vasilescu.

„Este colega mea de partid, cu performanțe politice alături de Claudiu Manda la Dolj, candidată la primăria municipiului Craiova. Cu un mandat la Ministerul Muncii pe care eu îl consider foarte bun.

Nu am auzit pe nimeni atacând-o pentru ceea ce a făcut la Minister, am auzit atacând-o că este peremistă. Să dăm cezarului ce e al cezarului. Este o bună colegă, am mare încredere în ea și sunt ferm convins că va fi o primăriță de excepție”, a mai declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

BEBICA
05 Mar 2020

DACA O VREA , S-O IA ACASA , IN BUCURESTI NU O VREA NICI DRACU PE TZOAPA .
COMISARUL PARAIPAN
05 Mar 2020

borfasii psd-isti se tzepuiesc intre ei cu tot felul de oferte mincinoase ptr ca o sa le scada dramatic numarul dupa anticipate.Ciolacu vinde ursul din padure si ciorile de pe gard la toti prostii care au timp sa-l mai creada.O sa stea toti in opozitie daca vor avea noroc sa scape de puscarie cand se va infige DNA-ul pe bune in ei.Cel mai probabil Fierea ori se da bolnava ori fuge din tara
CUCUVEAUA ROZ-BETON
05 Mar 2020

Vei vedea ce o sa patiti voi cu sasul cand lumea va iesi in strada Deja se vad miscari!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine