2020-07-10 10:53

Ciolacu: "Orban are TUPEU! Amenzi pentru români, dar îi iartă pe sfinții petrecerilor - Rareș și Costel"

 |  16:45
Ciolacu: "Orban are TUPEU! Amenzi pentru români, dar îi iartă pe sfinții petrecerilor - Rareș și Costel"

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că Orban ”Pilduitorul” îi amenință pe români cu amenzi, dar îi iartă pe ”sfinții petrecerilor” Rareș Bogdan și Costel Alexe.

”Orban ,,Pilduitorul'' are tupeul să dea românilor sfaturi biblice: amenda e o formă de îndreptare, dar… doar pentru popor!

,,Sfinții petrecerilor'' Rareș și Costel, dar și alți fruntași liberali, care au încălcat fără rușine toate regulile, nu se supun canoanelor procesului-verbal de contravenție. Pentru ei nu există lege, nu există bun-simț, nu există reguli!

Restul trebuie puși la colț, să sufere în continuare, să nu se poată trata în spitale, să plătească amenzi și să fie ținuți doar în frică și teroare.

Dumnezeu nu bate cu parul, domnule Orban! Din guvernarea dumneavoastră, mai lipsește invazia lăcustelor ca tabloul apocalipsei pe care ați provocat-o cu bună știință să fie complet!”, scrie Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

BORFAșI
29 Iun 2020

Regulile sunt ptr slugi...ei își poate permite orice......javre ajunse la ciolan care nu au bunsimț....auzi ...saruta tricolorul cu mască pe bot ....regula generala ptr animale....astea sunt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz