2020-07-14 14:21

Ciolacu, reacție după ședința PNL din Iași: "Nu e nicio problema, doar s-a ÎNCĂLCAT LEGEA! Nu poți să impui reguli cât tu nu le respecți!"

 |  20:54
Ciolacu, reacție după ședința PNL din Iași: "Nu e nicio problema, doar s-a ÎNCĂLCAT LEGEA! Nu poți să impui reguli cât tu nu le respecți!"

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică la România TV, despre sedinta PNL Iasi in care participantii nu au purtat masti de protectie ca s-a incaltat legea, iar Guvernul isi pierde credibilitatea in fata cetatenilor.

"Nu e nicio problema. Singura problema e ca s-a incalcat legea. Marea problema e credibilitatea Guvernului. Se impune un singur lucru. Demisia. Ce mai ceri populatiei?”.

„De asta creste numarul de cazuri, romanii au inceput sa nu mai respecte. Lipsa de credibilitate e clara. Nu mai poti sa ceri si sa impui reguli cat tu nu le respecti”, a mai zis Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28Parerea ta...

LILIANA
29 Iun 2020

E CLAR CA CEI DE LA PNL NU RESPECTA LEGEA DAR....NICI CU CEI DE LA PSD NU MI-E RUSINE . CHIAR CIOLACU SPUNEA CA NU POARTA MASCA PT CA ARE DEVIATIE DE SEPT IN ACESTE CONDITII CRED CA SI ALEGATORILOR LE VA DEVIA STAMPILA DE LA CHENARUL CELOR DOUA PARTIDE IN ZIUA ALEGERILOR
VORBE
29 Iun 2020

Atenție popor se urinează! Ultimii ani au servit pentru a evidenția liniile de eroare care există în societatea romană și în toate aspectele discursului său politic. Luăm, de exemplu, dezbaterea ipocriziei, care a adus o serie de răspunsuri diferite la întrebări legate de legile noastre, dezvoltare, comerț și modul în care facem politica.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz