2020-03-29 02:16

Ciolacu REACȚIONEAZĂ la decizia PNL: Liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine

 |  12:13
Ciolacu REACȚIONEAZĂ la decizia PNL: Liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că după nenumărate variante gândite, neavând cu cine să candideze, PNL a ajuns să îl susțină pe Nicușor Dan, recunoscând astfel că actualul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei.

”PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în București! După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidați de la fostul premier, miniștri, europarlamentari și tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună”, a scris Ciolacu pe Facebook, ca reacție la decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan în alegerile locale din Capitală.

Ciolacu susține că, astfel, „liberalii recunosc public că nici nu știu, nici nu pot, nici n-au cu cine!”.

Liderul PSD mai spune că Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicușor Dan. ”Sunt convins că, oricâte partide își vor ascunde neputința în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, crede social-democratul.

În 2016, Gabriela Firea a câștigat alegerile pentru Primăria Capitalei, în fața lui Nicușor Dan care era pe-atunci liderul USR. Victoria lui Firea s-a produs însă în contextul în care formațiunile anti-PSD nu au susținut un singur candidat în bătălia electorală, iar voturile au fost împărțite între Nicușor Dan și ceilalți opozanți ai Gabrielei Firea.

Liberalii l-au avut atunci candidat pe Cătălin Predoiu, care a fost al patrulea candidat împins în cursă, după ce partidul a făcut mai multe ”experimente” nefericite în desemnarea reprezentantului în alegerile pentru București (Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

BEBICA
29 Feb 2020

CINE DRACU L-A BAGAT PE GAROIUL ASTA IN PARLAMENT ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine