2020-07-05 19:28

Ciolacu spune că PSD este pregătit pentru MOȚIUNEA de CENZURĂ: Avem o majoritate confortabilă

 |  08:00
Ciolacu spune că PSD este pregătit pentru MOȚIUNEA de CENZURĂ: Avem o majoritate confortabilă

Anunț surprinzător făcut din PSD de Marcel Ciolacu cu privire la moțiunea de cenzură pregătită de Opoziției. Acesta spune că partidul de guvernământ are o majoritate confortabilă alături de ALDE.

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a spus, joi seara, că majoritatea parlamentară PSD-ALDE este pregătită pentru moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună Opoziția, explicând că majoritatea este asigurată chiar dacă UDMR va vota în favoarea moţiunii.

"Ţinând cont de votul cu care am fost eu ales, zic că suntem destul de pregătiţi. Sper că nu e nicio problemă. (...) Noi avem o majoritate confortabilă, iar moţiunea de cenzură, după cum bine ştiu, este votată de către ambele camere. Matematica arată că alianţa PSD cu ALDE, la Cameră şi Senat, avem majoritate. (...) Da, şi fără UDMR, oricum UDMR nu a votat vreodată la moţiunile de cenzură. Nu cred că este o problemă şi dacă se sucesc spre Opoziţie", a declarat Ciolacu, într-o intervenţie telefonică pentru România TV.

Întrebat dacă coaliția va rezista şi în cazul unor noi parlamentari ai PSD şi ALDE care ar putea să schimbe tabăra, Ciolacu a declarat că el consideră că fuga de parlamentari social-democraţi spre PRO România s-a terminat.

"Cred că ce a fost de plecat, a plecat deja. Multe persoane au plecat emoţional, iar la altele a fost o exagerare şi o greşeală a partidului prin excludere. Eu am votat împotrivă la orice fel de excludere", a mai afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Ciolacu a mai arătat că este nevoie în luna iunie de un congres al partidului în care să se facă o modificare a statutului formaţiunii în privinţa prevederilor referitoare la alegerea şi revocarea preşedintelui partidului, pentru care în prezent este nevoie de vot al tuturor membrilor partidului. "Vom avea un congres cel puţin pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie", a mai spus Marcel Ciolacu.

Social-democratul Marcel Ciolacu a fost ales, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor în funcţia de preşedinte al acestui for. El a obţinut 172 de voturi "pentru" şi 120 ''împotrivă''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-31Parerea ta...

TEO
31 Mai 2019

Sunt de acord ca PSD are o majoritate confortabila in Parlament, pentru ca au avut grija sa se alieze si sa promoveze toate lichelele si gunoaiele societatii. Asa au ajuns agramatii parlamentarii si ministrii Romaniei, iar dupa ce si-au facut studiile la scoli obscure au inceput sa se creada ca sunt specialistii "lu'peste prajit". Analfabetii au ajuns sa dea legi sa faca bugete, sa planifice sa faca morala, etc. Dupa ce ies din functii politice merg si predau la facultati, licee, ocupa functii bine platite, iar totul se duce pe apa sambetei. Destepta-te romane!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz