2019-07-24 09:41

Cioloș a depus actele pentru partidul ”Mișcarea România Împreună”

 |  17:10
Cioloș a depus actele pentru partidul ”Mișcarea România Împreună”

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului “Mişcarea România Împreună” (RO+), desprins din platforma civică România 100.

„În decembrie anul trecut am anunţat că din «Platforma România 100» se va desprinde un partid politic. Vreau să vă anunţ că astăzi de dimineaţă a fost depusă la tribunal cererea de înregistrare a unui nou partid politic ieşit din platformă. Este vorba de partidul Mişcarea România Împreună. Am decis să facem şi acest pas, e primul pas, acela de cerere a înregistrării. Astăzi facem anunţul demersului pe care l-am făcut, şi nu al lansării partidului, îl vom lansa când va exista ca atare”, a spus Dacian Cioloş, potrivit News.ro.

„În document veţi vedea că, pe lângă Statut, în programul politic noi am dezvoltat mai degrabă într-o primă fază în jurul acestor valori - onestitate, competenţă, bun simţ, transparenţă, credinţa că fiecare om e important, că un proiect de reconstrucţie trebuie în jurul oamenilor şi al valorilor lor, şi că toate soluţiile trebue să aibă la bază aceste valori. Veţi găsi în manifestul politic nişte valori pe care vi le propunem, un mod de a vedea lucrurile şi pe care apoi, cu ceea ce am acumulat deja în activităţile desfăşurate deja obiectivul este ca în lunile următoare, până la momentul lansării efective, să adăugăm la această fundaţie şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari. Membrii fondatori şi-au asumat pur şi simplu un rol administrativ, partidul este al tuturor celor care au investit în această platformă”, a explicat Cioloş.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Dacian Cioloş a anunţat şi lansarea site-ului romaniaimpreuna.ro.

Potrivit unui mesaj postat pe site, fostul premier transmite: „O parte dintre voi aţi aşteptat, poate, ca eu să fac mai mult. Aţi fi vrut ca noi cei câţiva foşti tehnocraţi să fi fost prezenţi în politică până acum. Să fi folosit mai bine încrederea şi susţinerea voastră. Am avut câteva ezitări despre ce ar fi trebuit să facem şi e foarte posibil să fi greşit. Dar tot ceea ce am făcut a fost cu bună credinţă. Nu ne-a fost niciodată teamă să muncim din greu. Nu ne-am ferit nicicând de probleme dificile. Însă nu avem imunitatea politicianului tipic, antrenat în a fi împroşcat şi a împroşca mizerii. Nu suntem nici agresivi şi nici «şmecheri». Marea majoritate a convingerilor noastre şi a dorinţei noastre de a face bine se bazează pe un set solid de valori etice bine interiorizate. Nu din dorinţa de putere”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-30Parerea ta...

PARTIDE
30 Mar 2018

sa scape lumea de ratatii astia psd alde si de infractorul isarescu tradatorul de tara care a jefuit 20 mld de euro cu fmi.numai vagabonzi si incompetenti.jaf la drumul mare.cresteri de preturi.taxe locale marite.0 km autostrazi si pus un mafiot ordinar neaga la cnir.la cnair ionita un prost care a blocat totul.lugoj deva moarta.tunelul intre lotul 2 si 3 nici nu este licitat.ce fac astia toata ziua pe mii de euro nimeni nu stie.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2018

orice partid nou e binevenit.....scapati dracului de mafia asta din tele-marlan care a distrus toul...cu toate ca eu NU SUNT FAN Ciolos dar trebuie cineva sa-i traga presul de sub picioare porcarului
RAID
31 Mar 2018

mafia anre a marit pretul la faze de la 1 aprilie.nu avea absolut nici un motiv in afara de hotia engie.anre complicea mafiei.sunt agentii care trebuiesc pur si simplu desfiintate.dragnea a marit pretul la energie electrica ,la benzina,la gaze nejustificat.asta este hotie pe fata a haitei de hiene psd alde.in loc sa reduca costurile ei jefuiesc tot prin preturi prohibitive la curent ,gaze si benzina.partide cu programe de reducere a preturilor la utilitati ,constructia de autosyrazi,spitale,scoli,reducerea taxelor licale si a taxelor in general, sa scape lumea de ratatii astia psd alde are nevoie tara.
LEVST.
31 Mar 2018

vipera de Salaj nu se lasa , s-a dedulcit la "paine fara munca" , pe de o parte, insa si frica -ca odata scos din carti- cineva ar putea sa puna intrebari despre jaful pamanturilor romanesti(unde el a fost arhitect si vanzator, cu altii, desigur) si alte mari tunuri date Romaniei, asa ca si el se tine de ulucile politicii salvatoare, insa mai bine ar face ca sarpele la naparlit, si-ar depune pielea, si -intre cicluri- ar taia-o pe alte meridiane sau paralele, chiar in Franta(unde poate manca prajitura, in loc de paine!), ca si cultivator de ceapa , ar face cariera...S-ar putea sa stranga alti cativa lingai pe langa el, insa -acest nou partid, "salvator"- nu va fi mai mare ca cel al chelarului si ontanului ...
@LEVST. & ANONIM
02 Apr 2018

IAR ATI SCOS CAPUL DE SUB BALEGA BAI VIERMI DE HAZNA ? CIOLOS A FOST DE CITEVA ORI MAI BUN DECIT VASILICA BASILA , TUDOSE SI GRINDEANU LA UN LOC . MAI PLECATI DRAQ LA CULCARE BAI LABARI BATRINI .
@CUCUVEAUA ROZ
02 Apr 2018

HI BABY . NU MI-AI RASPUNS DACA VREI SA SACRIFICAM PORCUL TELE-MIRLAN IN PIATA VICTORIEI .
LEVST.
02 Apr 2018

Hai siktir, excrement fermentat si gunoi superamputzit, mai behaie, grohaie si mugeste si pe sub alte mese!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray