2019-10-19 20:20

CIOLOȘ a făcut ANUNȚUL. Ce planuri politice are pentru 2019

 |  15:09
CIOLOȘ a făcut ANUNȚUL. Ce planuri politice are pentru 2019

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat, marţi, că îşi doreşte să candideze la alegerile europarlamentare din 2019, informează Agerpres.

Întrebat la RFI dacă va candida personal la alegerile europarlamentare de anul viitor, Cioloş a răspuns: "Lucrurile astea o să le discutăm în partid, după ce partidul va fi înfiinţat, dar personal, da, îmi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat în ultima vreme că nu mi-am asumat până acum niciodată o candidatură şi, în condiţiile acestea, am spus că, dacă intru în politică, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci în măsura în care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare şi, cu atât mai mult cu cât am o experienţă pe domeniul acesta, dacă în partid vom considera că asta e o soluţie bună şi că pot să aduc un plus, voi candida. Dar şi această candidatură o s-o integrăm într-o abordare mai largă, pentru că obiectivul nostru este ca (...), după alegerile parlamentare din 2020, să putem fi parte a guvernării, să putem forma un Guvern''. Totodată, chestionat la ce familie politică va adera, dacă partidul său va intra în Parlamentul European, Cioloş a precizat: "Nu ne-am pus această problemă, pentru că nu considerăm că asta este prioritatea acum (...) Direcţia o vor stabili cei care vor veni în partid". Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri că au fost depuse actele pentru înfiinţarea partidului 'Mişcarea România Împreună'.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

VALI
03 Apr 2018

Lipsesc planul de țară , și planul pe 20 de ani , dacă a făcut pe 2019 !
NOUL MACRON
03 Apr 2018

Romania are nevoie de oameni bine pregatiti ,cinstiti si onesti ca dl Dacian Ciolos. Cred ca va face lucruri bune pentru Romania. Poate fi noul Macron, de ce nu ?Are de luptat cu mentalitatile de ev mediu si cu sistemul mafiot al neo-bolsevicilor psd-alde. Succes !
LEVST.
03 Apr 2018

cred si eu ca va candida, mai ales la euro... parlamentare pentru ca -de fapt- candideaza la la Euroi, 6-7 mii pe luna, nu este chiar la indemana oricui, nici macar in occident, escrocul nenorocit se face ca uita ca atunci cand si-a marit salariul(al lui, al lui iohanis si maeleul guster popesc-cei trei paraziti supremi), el primea inca de la UE peste 6 Miii euro/ luna, a venit cu aceasta "nesemnificativa precizare" , la sfarsitul mandatului si atunci pentru ca -de fapt- a fost constrans, altii au aflat si l-au obligat sa recunoasca...Escroc jegos, ca toti cei ca e au condus si -inca- conduc Romania...ce face el cu acest "partid' este o diversiune a pesedeului, divizeaza si mai mult "opozitia" (in mare -oricum-falsa), sunt sigur ca este si pe statele de plata ale lui dragnea, care -macar- stie sa scoata bani si din piatra seaca, desigur pentru el , ai lui si slugile care intra in joc...Tot ce fac acesti banditi este doar un show, pentru a prosti pe romani si chiar pe cei de la UE...
LEVST.
04 Apr 2018

eu zic sa te intorci tu la origini, cu capatzana inainte si neecornat! Limbric, oxiur sau hemoroid? Ah, uitasem, tu esti "omul orchestra"...E bine ca si ciolosvek a ajuns un fel de Lazar( nu cel care a reanviat), cel care inainte de a muri ajunsese ca," cainii sa-i linga bubele", in acest caz bubele de la sezut...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray